#Twaddle

#Twaddle

 

Vi har de sidste 10 år fulgt hinanden i tykt og tyndt. Vi har grint, grædt, råbt og hadet, men vi har altid elsket hinanden. Vi har taget HF sammen – blevet smidt ud sammen og startet sammen igen. Vi har kærestesorger, forelskelser og skuffelser sammen. Vi har været kollegaer, dansere og hjælpeguider. Vi har rejst, kørt og været væk fra hinanden.  Vi har boet sammen, sovet sammen – vi har faktisk delt samme seng – i to år!! 😳

Vi har gjort, set og hørt alt sammen!

Med andre ord; hvad har vi ikke gjort sammen…. eller det måske lige og stramme den lidt. Men der er i hvert fald ingen tvivl om at vi er BEDSTE VENNER og altid Vil være det!

Spørger du andre tætte venner om hvad vi er, så vil du gang på gang få kastet i hovedet: de to – de er som et gammelt ægtepar! Og som det kvalmende ægtepar vi er, så vil vi sgu til at blogge om det! Vi vil fejre vores 10 år lange venskab med jer alle og vi håber at i vil følge med! Det bliver seriøst aldrig kedeligt…..!

Som i kan se i videoen øverst, så snakker og snakker og snakker vi og en sjælden gang imellem kommer der lys i pæren – og de lys skal alle være en del af, for det kan være geniale ting som bliver snakket om…. ! Derfor bliver vores bloggernavn Twaddle, som så smukt betyder, at vi er verdensmestre i at snakke om ingenting – vi twaddler bare…

Håber at i vil følge med.. 👱‍♀️👱‍♀️

 

Der er en milliard, trilliard, trillon flere billeder, men det er der jo ingen der orker at sidde og glo på. Så her er bare et lille sneak peek af hvad i kommer til at høre om i billeder! 👀

 

 

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Twaddle