#Twaddle

Fra DNTM til DFDS

img_6410 img_6411 img_6412

img_6578

Typen der lige laver en Pic•collage, bare for at blære mig med mine modelbilleder – eller rettere, blot nogle af dem!

Maria og jeg er nogle idioter til det tekniske, så derfor har der lige været et par hviledage på bloggen og det var jo ligesom ikke meningen, men vi har fået hjælp, fordi vi ikke fatter en skid, så mon ikke det kører af sig selv nu. 😀

Tekniske problemer til side… Og lad os i stedet snakke lidt mere om mig! Haha. Jeg er jo den glade deltager af den første sæson af Danmarks næste topmodel 2010. Jeg glemmer aldrig det år, om jeg så bliver senil. Det er simpelthen den sjoveste, fedeste og mest geniale oplevelse jeg nogensinde har haft. Folk kan sige hvad de vil om reality, men hvis man ikke har deltaget, så har man heller ingen ide om de oplevelser man får med sig og selvfølgelig også den hjernevask der foregår. Forstået på den måde, at man ja helt seriøst græder når folk “ryger ud”, fordi man lever sig så meget ind i det. I 2010 fyldte jeg 21, runner-up i Topmodel, afsluttede gymnasiet overraskende flot, så nu skulle jeg da til storbyen og leve det vilde og kendte model liv. Jeg er faktisk aldrig stoppet op og spurgt mig selv, hvad det egentlig er, jeg gerne vil med livet, altså hvad har JEG lyst til. Jeg fulgte alle mine nærmestes gode råd og det ville da være “ærgerligt”, hvis jeg ikke ville være model, nu hvor jeg er så god til det. Jeg siger det sådan her, fordi det egentlig aldrig har været min store drøm at blive model, men har aldrig haft følelsen af at være helt vildt god til noget, hverken i skolen, sport, musik eller bare et eller andet fedt, men det her kunne jeg da finde ud af og var endda god til det. Men aldrig en, eller mig selv, stoppede op og spurgte mig: ‘Vil du gerne være model?’ Det her er lyden af en ung pige der selvfølgelig fik en spiseforstyrrelse og endte sin “karriere” relativt hurtigt og brat. Piben får en lyd af tudefjæs, men det er simpelthen en periode og en oplevelse jeg i dag ikke vil være foruden. Det har givet mig så mange positive ting til mit liv, og til mig, så det overskygger alle de frygtelige negative og hårde sider der er i en spiseforstyrrelse. Det lyder helt sikker sygt i nogens øre, at jeg er glad for, at jeg har været syg i flere år med noget så frygteligt som en spiseforstyrrelse, men når man kommer ud på den anden side og det er der jeg er nu, så er det lige før at jeg vil kalde det en gave. Maria og jeg har det med altid at sige, at der må være en mening med alt og det er jeg sikker på der var her. Jeg elsker de oplevelser jeg har haft i min tid som “model”, “skuespiller” osv. men jeg er også glad for ikke at være det mere. Men ikke mere tudefjæs herfra…

Nej, nu er jeg i stedet rederi assistent hos DFDS og studerende på Aarhus universitetet i København, hvor jeg læser Uddannelsesvidenskab og forhåbentligt Antropologi senere og jeg elsker det. Hver sommer befinder jeg mig 14 dage om måneden på Crown Seaways, der sejler frem og tilbage til Oslo hver dag. Det lyder mega steneren, men om sommeren, hvor Kina, Sydkorea, Japan, Thailand, ja stort set hele Asien sejler med, så er der aldrig et stille eller kedeligt øjeblik. Plus, så har jeg fri 14 dage, hvor jeg kan rejse, ta’ hjem til de savnede i Ålleren og sove længe, med fuld løn. Det klær’ min S.U. siger jeg jer. Og se hvor vi hygger os. <3

cdrf2549ozbt4668twkq8541

 

6 kommentarer

 • Kirstine

  Undskyld det sene svar – men jeg ville egentlig være mest interesseret i bare at høre din oplevelse og sådan – hvis det er okay.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • twaddle

   Det skal du ikke undskylde 🙂
   Jeg skal nok lige se på at få skrevet og lavet et indlæg om min oplevelse og erfaringeringer omkring det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hey, nu læste jeg at du har været med i Dicte. Hvem spiller du og hvilken sæson er det du er med i? Kh Amanda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • twaddle

   Hey Amanda 🙂

   Det var sæson 1 alle afsnit og jeg spillede Cecilie, som var den “dumme” blonde receptionist på kontoret 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Super skønt at kunne følge lidt med i dit/jeres liv! Ville du evt. kunne lave et indlæg om din oplevelse med din spiseforstyrrelse? Hvis det ikke er for personligt, selvfølgelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • twaddle

   Hej Kirstine.
   Det kan du tro jeg vil – maria og jeg snakker om at ligge et ud i næste uge. Så hold øje mandag eller tirsdag 😉 har du eventuelt nogle spørgsmål?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Twaddle