Tvillingen

God fri

img_6603

God fri – betyder at sove længe, rejse, fri hver dag (i 14 dage), sin egen seng, alle ens skønne mennesker derhjemme osv… efter 14 dage på vandet i en 7kvm kabine, med over 200 ansatte og over 1000 pax (gæster) om dagen, så findes der ikke noget bedre end når man rammer dagen hvor man skal hjem og lyden af ‘god fri’ 😉

men det er farligt og økonomisk skidt indimellem at arbejde et sted med så mange fristelselser. Om vi snakker slik, tøj, parfume.. amen der er alt og så selvfølgelig personale goder 😉 det meningen jeg skal på ferie i weekenden og bruge en god slat dollars der, men følte simpelthen at min RC samling var blevet misrygtet på det sidste, så det var jeg da nødt til at gøre noget ved. Haha. Åh Gud! Min mand slår mig ihjel når han ser det her, men der var seriøst behov for alle de ting. Jeg kunne jo vitterligt ikke leve uden.

Dagen i dag står på ALT det man ikke når, når man er væk i 14 dage – plus forbedrelserne til en længe ventet ferie. Oh yes, jeg sidder med en cocktail i Portugal om 3 dage. Og det næsten som om at dagene til det, går langsommere end de 14 dage på båden 😀

BTW – yndlings sang :O jeg hører ikke andet lige pt. Man bliver jo helt glad i låget af den

1 kommentar

  • Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide
    credit and sources back to your webpage? My blog is in the exact same niche as yours and my users would
    certainly benefit from a lot of the information you provide here.

    Please let me know if this ok with you. Thanks!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tvillingen