Vejle tur - retur!

img_2020Kært barn har mange navne,
Casper Christensen og Frank Hvam, Fru Hyacinth og poor Richard!? – Ja, altså meget kan man sige om Brinette og jeg – vi er komplette modsætninger, men vi komplimenterer hinanden til fulde. Vi har ligesom fordelt vores roller ret godt i vores venskab, men der er satme sket meget siden vi mødte hinanden for ti år siden 😀
Brinette var ligesom typen som du ikke skulle træde over tæerne (det skal du stadig ikke) men jeg lærte hende gennem årene at tælle til ti hvilket ikke var særlig nemt.. Men hvis jeg (Maria) skulle komme med gode råd, havde Brinette også ét meget tydeligt til mig: “Hvis du ikke lærer at sige fra nu, bliver du taget i røven af idioterne, Maria!”. Det har vi grint over mange gange siden hen – for vi skulle alligevel skyde os selv i foden 20 gange, før vi fattede hinandens budskab!
Men bare lige for at fortælle lidt om hvordan det var i starten at være os;
Brinette og jeg blev smidt ud samme dag på Nørresundby Gymnasium, det var ikke ligefrem noget som vi var stolte over, men det lå alligevel lidt i kortene…

Brinette blev kaldt ind på kontoret som den første og allerede dér vidste jeg, hvor fucked jeg var – jeg burde i princippet bare have været skredet, men jeg blev i ti stive minutter imens Brinette fik ytret sin mening om skolereformen og samtlige lærer som var ansat på gymnasiet – og ikke mindst hvad hun mente om skoleinspektøren OG hans kone! (ja.. Jeg var FUCKED) Jeg blev kaldt ind efter udskejelserne helt stiv af skræk og måtte som jeg plejede – undskylde på vores begges vegne, prøve at kringle en acceptabel undskyldning sammen – planlægge en historie som mine forældre ville tro på og til sidst erkende, at løbet var kørt..

dét var en af epokerne! Many more to come….

#twaddleimg_2019

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejle tur - retur!