Madeira

img_6931 img_6932img_6938Velkommen til pensionist-øen. Eller Portugal. Jeg må nok hellere forklare min negative starter. Først er vi forsinket i over 5 timer, så er der ballade med lejebilen og hvis det ikke skulle være nok, så får jeg selvfølgelig også madforgiftning i 2 dage hernede! #karmapointshvoreri? Jeg er her stadig og efter at jeg har tabt med 10 kilo på madforgiftning, NOT, så har vi virkelig været ude og udforske øen og OMG – den er smuk! Vi er ikke færdige endnu – er her stadig, men selvom dagene har været over ramt af madforgiftning, forsinkelser etc. Så har vi alligevel formået at udnytte øen med vores lille dyt! I tror nogle af billederne er løgn, men det er seriøst sådan øens udsigter kan se ud de helt rigtige steder.

Men uanset hvad, så er alt ferie lækkert – bare det at komme lidt væk hjemmefra og nyde et anti-skizofrent vejr er vidunderligt og tiltrængt! Her er en voldsom billedserie af ‘indtil videre ferien’ og det er ikke engang halvdelen af det. Bare vent til jeg oplader vores hjemmelavet video. Det er simpelthen alt for meget, men jeg elsker det!

img_6945img_6946img_6941img_6943img_6939 img_6942img_6921 img_6925 img_6927img_6944 img_6947

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg