GRÆSK ØHOP

Dr. Cemil Tugay

img_2164Jeg har siden jeg var 7 hadet min næse! Egentlig ikke fordi at den var vildt grim, men dens asymmetriske udseende irriterede mit åsyn! Jeg har måske altid været lidt obsessed med mit udseende på grund af min næse og de ”klassiske” kommentarer fra andre, som at ”din næse ligner en pik”? hans pik må have set ubeskriveligt nederen ud, men det tænkte man jo ikke over dengang…
Anyway – min søster blev kørt ned (ret forfærdeligt, men hun har det strålende i dag) og fik deraf en masse tid til bare at ligge… Efter 130 timers google searching over to måneder, faldt Mille over en kirurg ved navn: Docktor Semil Tugay. Han havde flotte udtalelser og varme anbefalinger. Vi faldt i snak med to svenske piger, som netop havde fået næsekirurgi af Dr Cemil og deres billederne var til at dåne over.! Problemet var lidt at det pludseligt ikke var nok med næsekirurgi – brysterne kunne også trænge til et lille BOOST…….

”NEVER make permanent decisions on temporary feelings!!!”

Vi tog fra Aalborg til København d. 11/04/13 og dagen efter sad vi i Izmir på et hospital og skulle opereres… (JA, jeg havde UD OVER DET SÆDVANLIGE NØJEREN PÅ!!) Vi tog en snak med Cemil om vores tanker omkring udseendet af næsen og brysterne selvfølgelig. Hans sekretær som talte flydende dansk var der under hele konsultationen. Cemil sad imellemtiden og tryllede på sin mac med billeder af os hver især, for at give os et visuelt billede af, hvad vi kunne forvente efter operationen.. Han vendte sin computer mod mig og spurgte: ” Is this what you want?” – og jeg græd af glæde…!

8 timer efter vågnede vi op… Fortsættelse følger..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRÆSK ØHOP