Dr. Cemil Tugay

Forandringen!

img_2189 Mille blev opereret først og jeg fik “turen” sidst.. Der var ingen af os som havde synderligt ondt, men det føltes som om, at man var blevet påkørt af en damptromle!! Personalet var de sødeste og mest kærlige mennesker..! De kunne desværre ikke et pip engelsk , men med lidt store armbevægelser forstår man vel altid hinanden.. haha! Efter et par dage blev vi hentet af vores privat chauffør på hospitalet og bragt tilbage til hotellet..

På hotellet fik vi serveret morgenmad og aftensmad – bestemt ikke noget jeg vil kommentere yderlige!! Men byen var utroligt charmerende og besøgte man de lokale åbne køkkener fik man oplevelsen af et helt fantastisk turkist måltid..!
6 dage efter fik vi taget næseskinnen af og fjernet sutur.. Netop dét var jordens STØRSTE øjeblik.! Vi havde kun kunnet tænke os til resultatet udfra hvad vi i forvejen kunne se – men af kom skinnen og HALLØJ til en ny næse !!! Vi græd af lykke begge to og uanset hvordan det end måtte lyde, har jeg aldrig været gladere! Det var noget som vi begge havde ønsket os siden vi var 13-14 år, men ingen havde turde hoppe ud i det – var det gået galt, var det ligesom for life og MIDT i ansigtet!?
De først 14 dage skulle vi sove siddende… (ja det var umuligt!) Men vi gjorde vores bedste og vi fik det bedste resultat <3

Jeg er efterfølgende blevet kontaktet af andre interesserede – specielt piger, som har været kede af deres næser og de har alle været ekstatiske over Dr. Cemils arbejde..! Du kan selv kontakte Dr. Cemil Tugay her: http://www.drtugay.com

jeg vil altid give mine varmeste anbefalinger til manden som forandrede en hel del i mit liv.. Men jeg fortryder stadig den dag idag – at jeg fik lavet mine bryster så store som jeg gjorde! Jeg er en petit pige, som absolut ikke burde have SÅ store bryster.. Det ser ikke naturligt ud – og derfor guys!! Tænk jer jer GODT OM før i tager en beslutning om at forandre jeres udseende.. !! Specielt når det er permanent!!

img_2202

4 kommentarer

 • Hais

  Hvor meget fik du i dine bryster? Jeg synes nu, at det klæder din krop meget pænt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Super modigt og et flot resultat 😊 Hvor langt tid tager det, før man ville kunne tage på arbejde igen? 😊 Hvad kostede det? På forhånd tak 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • twaddle

   Hej Elisabeth,
   Du er væk i en uge da du ikke må flyve før 7 dage efter en sådan et indgreb. dernæst vil der yderligere gå 10-14 dage før du burde påbegynde dit arbejde. (kommer selvfølgelig an på hvad du arbejder med)
   Operationenerne + rejsen fra aalborg – Izmir og hotelophold. ca 43,500kr 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dr. Cemil Tugay