Forandringen!

Åh Gud – ikke mere

Ja ja jeg ved det godt – ingen orker og se de billeder eller blive ved med at ligge øre til den satans ferie, så jeg lover det sidste gang. Er bare lige bøst til at vise den her video min kæreste har siddet og hygget lidt med.  Meget kan man sige om pensionist øer, men føj et landskab de tilbyder. Det var så smukt, at jeg fældede en lille tåre. Altså jeg er typen der græder over de mærkeligste ting, men det her var så smukt at det fortjente lidt tuderi. Jeg vil ønske jeg var stadig var afsted, men desværre kalder arbejde og hverdagen, i det danske “sommervejr”.

Jeg benytter også lige lejligheden til at sige ‘se min kjole, den er smuk som….’, eller se min nederdel. Gud hvor jeg elsker den. Jeg elsker den så meget at jeg nærmest ikke får gået i den, fordi jeg er rædselsslagen for at den får en plet eller går i stykker. Kender i det? Har en eller anden usandsynlig svaghed for babyblå. Den giver mig den vildeste sommer følelse den farve. 🙂

img_7124img_7126img_6992img_6958 img_6971img_7125

4 kommentarer

 • Sandra

  OMG, synes faktisk at filmen er så rørende, at jeg OGSÅ fældede en tåre! 😅🙈❤️ Og jeg elsker den del, hvor du kæmper dig op af trappen 😂❤️❤️❤️❤️ Fuck han er sej til at lave film 👍🏽🐮

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • twaddle

   Årh du dejlig!!! Han er nemlig sindssygt dygtig 😉 haha . De trapper dræbte mig!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sygt nice video skat!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • twaddle

   Taaaaak skat 🙂 <3 Det manden der har været kreativ 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forandringen!