Undskyldninger er der massere af!

Working NOT 9 to 5, but 7.30-10.30

Ja, jeg har lidt ondt af mig selv. Befinder mig igen på Kbh-Oslo båden og det her man finder mig de næste 14 dage. Er dog halvvejs nu, så 7 mere to go! Derfor har mit indlæg spam været nærmest lig med nul og årsagen er fortsat ukendt. Haha… selvom vi har prøvet at “forberede” indlæggene, så det var nemmere for mig, når jeg arbejder så mange timer i døgnet herude 😉

img_6613

Jeg har fået en dum start på tørnen, som det hedder. Er gået glip af lidt for meget vigtigt derhjemme den her gang, så har været i dårligt og trist humør. Problemet er så bare at jeg simpelthen ikke kan få mig selv hevet ud af den her onde cirkel, som det hurtigt bliver og det gør derfor også at jeg bliver i et dovent, ligeglad og alt-er-lige-meget humør. Så hvilken bedre måde findes der i virkeligheden til at komme ud af det, andet end at købe sig til det????? Anyone? 🙂

derfor fandt jeg det kun rimeligt og nødvendigt, at investere i den her frækkert

img_7146

Så fin den er! Min lille 7’er i rød!!! Så nu findes der ingen undskyldninger, for ikke at tage en masse selfies. Hahaha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyldninger er der massere af!