Working NOT 9 to 5, but 7.30-10.30

BRYLLUP

img_2258img_2388img_2389img_2404img_2247


Min søster har altid været først til alt – kæreste, kørekort, uddannelse, børn, kolonihavehus og jeg kunne blive ved.. Det eneste jeg var først til, var at komme til verden, men jeg har sådanset været bag ud lige siden…. (Det lyder ret så deprimerende, men det er okay – taget i betragtning at vi lever to vidt forskellige liv)
I fredags (meget vigtigt information d. 07/07/17) blev min tvillingesøster givet væk til en af de mest fantastiske mænd jeg kender.. Christian har været en del af familien de sidste 8 år og alt hvad Mille og ham har foretaget sig, har været ét stort happy fucking Fairy tale fra starten! De to er, som alle par ønsker at være! – og ja, det er til tider kvalmende, uretfærdigt og alligevel vanvittigt bemærkelsesværdigt. (Nu skal jeg ikke skamrose for meget, for de kan SAGTENS skændes, så vi andre er på ingen måder unormale!) Men det, som de to har sammen, ønsker man for alle mennesker.. <3
Deres 8 års lange kærligheds romance blev fejret med maner i deres højt elskede kolo (Maniana). Det foregik i et stort hvidt telt, pyntet op med lamper fra Vietnam og levende lys, fadølsanlæg, stegt pattegris og et hav af glade smukke mennesker! Det var en af årtiets hidtil BEDSTE fejringer og jeg vil aldrig glemme den dag <3 Tusind tak til alle deres fantastiske venner og vores familier på begge sider! Sikke nogle gaver og uforglemmelige øjeblikke. Hvis der er noget, som jeg ønsker mig højere end alt andet i hele verden – så må det være at blive gift og få børn med mit livs kærlighed.

Præcis som Mille og Christian <3

img_2406 img_2407 img_2408
“The best love is the kind that awakens the soul; that makes us reach for more, that plants the fire in our hearts and brings peace to our minds. That’s what I hope to give you forever.”
— The Notebook

img_2405

7 kommentarer

 • Teresa

  Må mam spørge om hvor din smukke maxi navyblå kjole er fra? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twaddle

   Jeg svare lige for Maria, fordi jeg har den også 🙂 Men det er en buksedragt faktisk, selvom man ikke kan se det på billedet 🙂 Og den er fra ZARA og vi ELSKER DEN 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila, - kusine :-P

  I ER skønne og jeg tror på karma 😀 Og du er selv ret heldig, kusine. Du oplever så meget og jeg tvivler på at du bliver snydt for noget, det kommer.. 😛 Men alt til sin tid <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke pæne og glade mennesker – stort tillykke til hende (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Er du ikke kærester med Frederik mere :-)?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Working NOT 9 to 5, but 7.30-10.30