BRYLLUP

Skulderklap

ihhhh så heldig jeg er. Jeg har fået gaver på job. Det er så rart, når man knokler og kæmper hver dag, i 14 dage, at få det skulderklap og anerkendelse. Bare det at få det af vide er rart, men når der kommer gaver, er det endnu bedre 🙂 en lille fin Adaxpung til alle mine dollars! Den er genial! Bukserne er også nye. Min dejlige Maria har givet mig dem all the way from L.A ! 😉


img_7317

BTW – har brug for hjælp! Jeg får besøg i halvanden dag af 2 af vores kinesiske trainees på mandag! Og jeg har aldrig været turist i egen by, selvom jeg har været i København i flere år nu. Der er selvfølgelig steder jeg ELSKER at hænge ud og spille smart med min latte, men der er jo grænser for hvor meget kaffe man bør indtage på en dag. Indtil videre skal på Christiania, papirøen og hygge og Louisiana, men hvad mere? Og ikke noget se den lille havfrue lort eller kanalrundfart, det har de allerede været på. Det skal også være noget der ikke koster en formue, da deres pengepung ikke bugner af kolde cash! Såååå… nogen gode helt uforglemmelige og geniale ideer? 🙂

img_7278

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRYLLUP