Skulderklap

MANDAG

Idag er starten på en ny uge.. IT’S MONDAY PEOPLE! Og det er idag jeg laver min klassiske “fra idag af”..

img_2449

Jeg er begyndt at tænke meget over min tilværelse – hvad man har gjort til vane og hvordan man kan ændre disse vaner.. Jeg er typen som bruger GOOGLE til alt! Læsning om: how to change your happits, change your life, positive thoughts. What ever! Nogle gange kan man læse sig til en masse crap, men der er alligevel nogle guldkorn iblandt!

Én af mine vaner er, at sætte mig ud på terrassen og drikke kaffe når jeg kommer hjem fra arbejde, selvom jeg “burde” tage over og træne, men et hurtigt opkald fra en veninde og alt er ændret. (Så regnormsagtig er min rygrad) Så samtlige bookinger af hold i FW er uden at blinke blevet meldt afbud på!. Så for ikke at gå HELT i spåner over mig selv om mit eget “self twaddle” om hvad jeg burde – skal der ske ALVORLIGE ændringer!

Så fra IDAG er der ingen terrassehygge når jeg har fri! Jeg har istedet lavet en TO DO over alt det jeg ikke får taget mig sammen til – og jeg kan ligeså godt begynde at vinge af…. specielt med træningen …. der er sgu ingen vej uden om! Og jeg tager FØR OG ERTER billeder! (Den er altid god at bruge mod sig selv… man får højest sandsynligt aldrig taget billederne og hvis man gør, er man ved at DØ over resultatet og sletter dem alligevel!!)

Men apropos vaner, så er jeg stået op kl 06:00 idag for at kigge på solen og det klirrende vand fra kanalen her på Christianshavn.. (selvom jeg skal møde kl 10:00 og det er min “SOV LÆNGE” mandag) Jeg er sikker på at ens liv kan udfolde sig til noget helt andet end først antaget, hvis bare man selv er interesseret i forandringerne og tør at tro på sig selv..

“I choose to believe in myself”

img_2453

 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skulderklap