Turist i egen by

London baby

Endelig fik vores kære mor sin jule- og fødselsdagsgave. Og det har simpelthen været en fantastisk tur, tiltrods for det klassiske London vejr og generelt den klassiske sommer. Vi har rigtigt turistet den. Jeg fik jagtet alle asiaterne med mine koreanske og kinesiske sprogkundskaber, mor fik set alle de flotte bygninger og historiske momenter. Mor er lidt af en royalist, så London er jo rigtig mums for sådan en type. Ferien startede helt fuckt ud, så vi endte med at flytte rundt og frem og tilbage og omg thank god for Uber! Det endelige hotel vi fandt var ikke mere end et spytkast fra Victoria Street og det var simpelthen så hyggeligt. Vidunderligt personale, udemærket morgenmad, og et fedt kvarter. Kan varmt anbefale Victoria Inn til især fattig studerende, der vil bo centralt og i et lækkert kvarter.

Nu var det her jo en tur for mor, så over over over turist skulle der jo gå i den, men det har virkelig også sin charme. Især når London er en by med så meget spændende historie. Vi var bl.a. i Kensington Palace og se prinsesse Dianas kjoler, de gamle dronninger og kongers historie og selvfølgelig en lang tur i Hyde park. Hyde park er jo vanvittigt stor. Der er både gravsteder, søer, statuer, og  et super cool galleri ‘Serpentine Gallery’, hvor vi også lige var et smut inde og se en spændende udstilling. Derudover var vi inde og se Lion King, der på ingen måde skuffede. De flotte anmeldelser fra både venner og New York Times er spot on og jeg kan kun anbefale den til alle der skal til London. Oxford Street var vi selvfølgelig også at finde og gud jøsses en gade. Jeg er slet ikke til det. Alle side gaderne er super cool med alle de vanvittigt fede butikker, cafeer, teatre og vibes man finder der, men det er nok en smagssag. MEN 3 dage i London er simpelthen ikke nok. Måske for pengepungen, men ikke for alt andet. Et andet sted man simpelthen er nødt til komme er SKETCH. OMG et sted. Det dyrt, men spar de penge op og få din røv derind. Sygt fedt sted og nej det er ikke kun pga. deres galakse sovesal af et toilet.

img_7735img_7767 img_7776 img_7874 img_7901 img_7917 img_7924 img_7932 img_7939 img_7950 img_8038 img_8177 img_8223 img_8248 img_8254 img_8277 img_8287  img_8339img_8295img_0841  img_0898 img_1063 img_1127

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turist i egen by