London baby

AFVISNING!

img_2520 img_2522 img_2523Når man bliver afvist fra sit studie for andet år i træk bliver man lettere pissed.. arrg.. måske nærmere møg skuffet og total tom på øverste etage! Men det er lige præcis der min spacy uplifting tankegang går i selvsving og hvor ideerne får frit spil! Jeg har siden jeg var barn byttet mit lejetøj for makeup. Alt det farvepladder jeg kunne få fingrene i skulle jeg eje og jeg kunne ligge læbestift og øjenskygge i timevis! (det var ikke altid det kønneste, men det var kreativt)

Jeg er verdensmand til at lytte på alle andre mennesker om hvad man BURDE gøre her i livet – og helt ærligt, man kan ikke ligefrem sige at jeg er kommet langt af den grund. Det er uhyggeligt hvordan normen og andres meninger har af betydning og det er SÅ FORKERT at lukke ned for sine største drømme! Tanken om hvor jeg kunnet have været IDAG gør mig sindssyg! Men den klassiske, som mange tror er en trøst:

”IT´S NEVER TOO LATE”

Men det er jo RIGTIG nok! For hvis jeg skulle leve mit liv som værende hvilken som helst anden her i verden, så ville jeg seriøst dø bare ved tanken.

Jeg er den største drømmer og mest ”ikke gennemtænkte” person jeg kender – jeg er til tider FOR spontan og jeg keder mig hurtigere end en dværghamster i et rullende hjul! Men det er som om, at jeg ikke rigtigt har FATTET det før nu!! Jeg er ikke doven og har derfor altid knoklet røven ud af bukserne fordi jeg tænkte, at der var noget galt med mig, da jeg aldrig har kunnet finde ud af hvad jeg har villet? (det har jeg jo, men har altid fået at vide, at det kan man ikke leve af og man skal have en RIGTIG uddannelse at falde tilbage på.. bla bla bla) Men hvad er en RIGTIG uddannelse og hvad er det RIGTIGE egentlig? Hvorfor er det rigtigt, at være færdiguddannet som 25 årig – få et barn og slå sig ned i forstæderne (det ville min far have elsket) og hvorfor er det forkert at uddanne sig makeupartist som snart 29 årig uden noget som helst andet at falde tilbage på? i don´t get it..

Men nu bliver der lagt andre planer – mit liv kommer til at være noget HELT andet! For jeg kommer for første gang i hele mit liv til at forfølge min drøm.. og jeg troede aldrig at jeg skulle sige det, men……

JEG SKAL VÆRE MAKEUPARTIST!

4 kommentarer

 • Tine

  Ej undskyld! Var så sikker på, at du var Maria 🙈 Dybt pinligt.. men ærlig snak 😉

  Mange hilsner Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Rytter

  Go for it! Er der nogen der kan gøre det, så er det dig! Du kan nemlig, det du vil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Gudjohnsen

  Du er sej, og du kan hvad du vil!! 💪🏻😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London baby