Blomster og bien

Solcreme, Solhat og Skygge!

img_2723 img_2735Det er sjovt hvordan man som teenager var DYBT modstander af solcreme og parasoller -skygge var bandlyst på en ferie! Idag kan man ikke få nok faktor på hele kroppen, solcreme er et must og en parasol kan ikke undværes på stranden.. jeg har prøvet mange solcremer og aftersun lotions, men jeg har efterhånden fundet frem til mine yndlings! 🙂

Det der med 15 faktor kan man ligeså godt kyle i skraldespanden! Man skal minimum op og have fat i en 20’er, hvis ikke 30! (Jeg starter altid ud med 30 faktor og når huden er blevet brun nok – så kan 20’eren komme ind i billedet)

Da jeg blevet opereret (næse og bryster) spurgte jeg min kirurg om hvad hans bedste skønhedstip var – og han kiggede på mig, tog doktor brillerne ned på næsen og svarede:
“Sunscreen is the only way to a long lasting youthful skin, even when it rains – use it!”

Min absolut favorit solcreme kan købes overalt! PIZ BUIN – intensive moizturation, non greasy and non sticky! Og det er absolut rigtigt! Duften er alt hvad man forbinder med ferie og så er den vandfast! Direkte yndlings produkt på huden! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomster og bien