Solcreme, Solhat og Skygge!

Hej sommerdag

img_8574  img_1348-1  img_8579

Hej sommer og hej bloggen! 🙂

Jeg har alle dage kunne charme mig ud af det meste, men jeg er godt klar over, at det måske ikke er lige så nemt, at gøre det her. Altså, jeg ved da ved gud ikke, hvad det er, der gør, at jeg ikke bare fatter at ligge den tid og energi der er i, at blogge. Eller nærmere, at finde det rette mindset til det, fordi jeg vil virkelig gerne. Håber virkelig, at der findes en tro derude på, at jeg/vi rent faktisk gerne vil, men lige skal have tiden til at blive bedre og lære (at ta’ os gevaldigt sammen). 🙂  Men men men…. 12 dages fri står den på nu. Stod af båden igår…. De sidste par uger har været med lidt ambivalente følelser, da jeg også mistede et familie medlem i sidste uge, der tog lidt hårdt på mig. Udover det har det bare været en personligt hård sommer, pga. arbejdet, for mange udenoms projekter osv. Det er simpelthen så vigtigt, at man lige husker, at få sig selv med, så man ikke hele tiden er bagud. Derfor var det helt vidunderligt, at se hende her i dag. Endda i et ægte dansk sommervejr og få snakket, krammet, kysset og grinet. Og lille Coco mus her, en malteser, kan ikke andet end at bringe adskillige smil frem på læben. 🙂 Og så skulle hun selvfølgelig også lige tvære hendes nye Chanel ind i fjæset på mig. Hvad har man ellers venner for?!!! Sååå… håber min lidt vage undskyldning for manglende blog indlæg bliver godtaget og så følg med, fordi selvom sommeren har været hård, så har de mange projekter været spændende……… 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solcreme, Solhat og Skygge!