This is me!

Tivoli i New balance

img_8683img_8649 img_8661 img_8662 img_8678img_8613img_8615 img_8644 img_8646

Udover et par fredags koncerter og en fodbold kamp, så har jeg ikke været i Tivoli siden jeg var…. måske mellem 10-11 år gammel. Og gud, hvor er jeg dog gået glip af en fest. Tivoli er jo verdens sjoveste legeplads! Jeg er en bangebuks, for real, men alligevel greb stemningen fat i mig og pludselig var jeg både klar på fritfald, nogle af rutsjebanerne, pariserhjulet og jeg ved ikke hvad. Trust me, det ligner ikke mig og jeg ved allerede Maria kommer til at brække sig af grin og sige det er en kæmpe fed løgn 🙂 Men men men, jeg kunne selvfølgelig ikke ha’ klaret det uden mine new sneaks. Ærligt, så har jeg aldrig brudt mig om New Balance, fordi jeg bare ikke synes de er pæne. Dog er jeg nødt til, at æde mine ord og sige, at de nye sneaks, de er begyndt at lave, lige er mig. Se de her hvide basser. De er sygt fede jo OG de fås også i halv. Jeg elsker halv, fordi jeg skal altid bruge en halv, 37,5 mere præcist.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This is me!