Tivoli i New balance

I’m the artist!

img_2833 img_2834

Som sagt har jeg taget beslutningen om at tage en makeupartist uddannelse. Jeg har længe læst om diverse skoler og de forskellige “Masters” i København og efter lang tids research har jeg fundet frem til den helt rigtige for mig!

Nemlig Sine Ginsborg.. Sine har arbejdet som makeupartist det halve af hendes liv og har været så priviligeret og vanvittig kompetent, at hun har kunnet starte sin egen skole – hvilket hun i sig selv skal have et kæmpe applaus for!

Jeg ringede til Sine inden jeg tog på ferie med pigerne, bare lige for at få styr på nogle praktiske ting.. Det endte selvfølgelig med at vi talte sammen i tyve minutter om alt mellem himmel og jord (Det kommer ikke som nogen overraskelse når det er mig hun får i tlf! Haha) men hun overgik ALT forventning og sikke en fantastisk person hun er. Jeg skal ind og besøge hende og hendes crew på skolen når jeg vender hjem fra Grækenland og JEG GLÆDER MIG!

En sådan uddannelse er selvfølgelig ikke gratis og når man som jeg tager beslutninger som et ADHD barn, så får man travlt med sin opsparing! Men min mor har altid sagt “penge er døde ting”! (Det ved jeg nu ikke helt) men hun har ganske enkelt ret.. med penge kan du en masse – men du vil aldrig kunne købe dig til lykke og tilfredshed. De 50.000 jeg skal smide efter den uddannelse er intet taget i betragtning af hvor glad og dygtig jeg bliver efterfølgende!

Jeg håber at i alle vil følge med på vejen mod drømmen!! I vil også kunne følge med på snappen hele vejen dertil.. 😀
Add: Mariabangtwin

Læs mere om skolen og Sine her:
www.sineginsborg.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tivoli i New balance