I'm the artist!

Throwback

skaermbillede-2017-08-16-kl-08-41-14 skaermbillede-2017-08-16-kl-08-41-24skaermbillede-2017-08-16-kl-08-41-24

Når man har været med i en serie og den bliver genudsendt, downloaded, ligger på nettet etc. så er man så heldig, at få et lille beløb indimellem. Mit beløb er nok mere over i det symbolske, men har man haft en stor rolle, så er det dælme nogle fine beløb der kommer ind med posten. 🙂 I dag modtog jeg mit symbolske beløb for min medvirken i tv2 krimiserien ‘DICTE’ og så kunne jeg ikke lige lade være med at lave en lille throwback for mig selv. Det her var casting skriptet og gud hvor er det hyggeligt, at tænke tilbage på. Ja ja, jeg ved godt, at det ikke er den største rolle der er set til dato, men det var fanme sjovt og udfordrende at være med til og så er jeg altså også med i alle afsnit af sæson 1 og har da lige en enkel line i næste alle. Synes jeg da ikke er dårligt for sådan en amatør som mig. Desværre eller nu synes jeg det er lidt ærgerligt, var jeg nødt til at takke nej til sæson 2 og dermed også miste sæson 3, fordi jeg på givende tidspunkt stadigvæk ikke var helt 100% ude af min spiseforstyrrelse og det skabte ofte nogle op og nedture, der varede alt for længe, til at jeg kunne overskue at være på igen. 🙁 Endnu en af spiseforstyrrelsens lumske sider – det dræber alt det sjove i dit liv, bare fordi den er en nar!

dicte-cecilie-cast

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm the artist!