Throwback

Queen Elizabeth og de andre snobber

img_8742 img_8737

Ej jeg har været i et ægte shoppehumør på det sidste. Måske det er fordi “sommeren” har været røvsyg, eller det bare er længe siden jeg føler jeg har købt noget. Uanset, så har jeg i hvert faldt fundet mig nogle sjove og lækre ting. Da jeg var i London, not that long ago… der forelskede jeg mig fuldstændig i et billede af Dronning Elizabeth. Det hang på Stretch og var kæmpe stort, så jeg var ligesom godt klar over, at jeg aldrig ville finde det billede nogen steder, men jeg fandt et andet, jeg synes var ligeså underligt og lige så fedt! Mit store problem er egentlig bare nu, at finde en ramme til det, der måler 45,5×61, som er UMULIGT at finde. Anyone???? Og så synes jeg simpelthen de Lucie Kaas, tossede figurer, Karl Lagerfeld og Anna Wintour, er helt geniale til min smukke skænk. 🙂

Men noget helt andet og klart mit bedste køb, er de her 2 Tupperware dunke. OMG jeg ELSKER dem. Jeg er en idiot til at drikke vand. virkelig. Jeg tror måske, at det eneste vand der ryger ned i løbet af dagen, er det der svarer til et glas og det er jo helt forrykt. Men med den her 2 liters dunk, så ved jeg at jeg SKAL drikke den inden dagen er omme. Det jo genialt. Noget andet helt genialt med Tupperware er, at der er evighedsgaranti. Hvilket også betyder, at de er lavet af noget materiale der gør, at de aldrig bliver giftige at drikke af. Alle vandflasker, dunke osv. går der ikke særlig lang tid før, at man er nødt til at smide dem ud, fordi de bliver misfarvet i bunden og det er møg giftigt. Med Tupperware sker det aldrig, og gør det, så er der evigshedgaranti. OG de kan komme i opvaskemaskinen og fås til børn. 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback