DNTM 2010

Conor McGregor vs. Floyd Mayweather

Okay, det ligner ikke mig, men når man har en mand, der ikke snakker om andet end det åndssvage UFC, så bliver man faktisk lidt bidt af det. Og seriøst det er jo trænede, flotte mænd der nakker hinanden i en ring… Amen hallo, what’s not to love? Tidligere på året fik jeg så den fantastiske ide, at jeg ville give billetter til kampen mellem McGregor og Mayweather i Las Vegas, i aften, eller rettere imorgen tidlig ved en 5-6 tiden, men de billetter er så hjernedødt dyre og det rækker mine su dollars altså ikke til. Bare det at købe kampen til fjernsynet koster 100 dollars. Nå, men min pointe er, at hvis man lige tager og youtube lidt, tjekker deres profiler og følger med, så bliver man helt optaget af det, fordi det er så fucking sjovt. De holder jo de vildeste pressekonferencer, hvor de tirrer, sviner og råber af hinanden. Det er sindssygt underholdende. Så hvis du har 100 dollars du ikke ved hvad du skal bruge til, har lyst til at stå op klokken 5 imorgen tidlig og elsker UFC, så burde i seriøst se årets eller nok århundredes kamp mellem de to herlige mænd. Iøvrigt, så er er hele dealen jo, at Mayweather aldrig har tabt en kamp og vundet 49. Selv er han over 40 år gammel og er bokser. McGregor derimod er UFC-fighter, 29 år og har aldrig deltaget i en boksekamp. Det er jo helt helt andre regler og egentligt to vidt forskellige sportsgrene og det er det der giver den her kamp så sygt meget hype, plus deres personligheder selvfølgelig. 🙂 Jeg er lige mødt ud på båden i dag, men har da absolut tænkt mig, at stå op i nat og se kampen. Det burde i seriøst også. 🙂

 

http://www.rollingstone.com/sports/news/mcgregor-vs-floyd-mayweather-right-how-when-to-watch-w499587

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DNTM 2010