FAR OUT!

‘Så piger – GRIB drømmen’

Jeg husker det seriøst som var det igår. Jeg glemmer aldrig den følelse af, for det første at få af vide, at man var blevet udtaget til at møde op sammen med 100 andre ud af de garanteret flere tusinde ansøgninger de havde fået. Følelsen af, at komme ind på hotel Mariott og se alle de piger med de sammen drømme som jeg havde og møde de mennesker der var derinde. Allerede der var det som om, at modeldrømmen var gået i opfyldelse 🙂 – Måske derfor min selvtillid var helt ude i hampen! haha.

Så fra nu af, hver ONSDAG, ligger jeg lige et bette afsnit ud af Danmarks næste topmodel 2010 og føler mig nostalgisk. 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAR OUT!