Bye Bye and Hello

KNASTØRT BARBIE-HÅR!?

Noget som jeg generelt døjer med (døjer er et meget brugt jysk term for, “problemer”) er seriøst tør hovedbund! Ikke nok med dét, så ligner mit hår sommetider noget som burde sidde på hovedet af en gammel slidt barbiedukke!

Jeg er ikke hende som er udstyret med en lang kraftig manke som Brinette og jeg må derfor passe ekstra godt på min hovedbund og alt det nye hår som vokser ud! Og dét gør jeg ved at…..

1. Én gang om ugen smør jeg kokos olie i hovedbunden og resten af håret (jeg deler håret op som når man får det farvet) og lader det sidde natten over!
Om morgenen vasker jeg det ud med Main n’ Tail, en hesteshampoo – den er SYGT GOD! (Man skal være opmærksom på, at den ikke skummer som du normalt gerne vil have, at en shampoo gør!) jeg
slutter altid af med en conditioner i spidserne..!

img_3486

2. Jeg vasker mit hår to/tre gange om ugen, når jeg IKKE vasker det, skylder jeg dog håret og bruger min Kérastase, resistance til at genopbygge mine spidser.. Jeg smører Kérastesen i hele håret – men aldrig i hovedbunden! Duften er måske ikke for alle, men jeg er vild den – meget naturlig.!

img_3495

3. Ellers har jeg min shampoo og balsam fra Matas eget mærke – hvilket er YDERST undervurderet! Jeg blev faktisk nødsaget til at bruge det, da jeg havde glemt mit forholdvis dyre Moroccan Oil shampoo og balsam i Kbh! Min søster var på daværende tidspunkt gravid og måtte derfor ikke bruge noget med parfume eller parabener i. Jeg blev utroligt overrasket over hvor dejligt fyldigt og blødt mit hår føltes – så jeg har faktisk kvittet Moroccan Oil ud med Matas’ egen NATUR serie!img_3650

Det dufter ikke af noget som helst, hvilket godt kan været lidt ærgerligt hvis man som jeg, elsker gode dufte – men jeg slutter altid af med Maria Nilas, cream heat spay produkt – selv når jeg ikke føntørrer, alene af duftens grund! Man har lyst til at spise det – SÅ godt dufter det!! 😀img_3652

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bye Bye and Hello