KNASTØRT BARBIE-HÅR!?

‘De har bare ikke lige det ekstra jeg har’

 

‘De har bare ikke lige det ekstra jeg har’ – Amen hvad fanden sker der? Jeg har jo selvfølgelig set ALLE topmodel afsnit fra min sæson, fraklip osv og jeg er da godt klar over, at jeg ikke altid var helt fin i kanterne, MEN jeg havde da lykkeligt glemt, hvor upoleret jeg i virkeligheden er. No wonder, at det er en blandet følelse jeg får, når folk henvender sig. Det kan jeg da virkelig godt forstå. Fordi jeg synes da godt nok jeg føler den liiiiige en tand for meje.

Jeg har altid haft det lidt ambivalent mht. min deltagelse i Danmarks næste Topmodel. Nok mest fordi der skete så mange ting efterfølgende og at modelverdenen ikke er, som den bliver serveret i sådan et program. Man ved jo desværre ikke bedre, når man er så ung og bare drømmer om, at blive Danmarks næste topmodel. Heldigvis bliver man da klogere 😉

I det her afsnit, som jo er det første, kan jeg ikke løbe fra min totalt arrogance, MEN jeg vil derimod sige, selvfølgelig fordi jeg kender mig selv, at jeg var så hjernedødt nervøs, at jeg simpelthen fremstår som den SYGESTE bitch, fuldstændig iskold. Ærligt ja, jeg er meget ligefrem og selvtilliden fejler intet, men det der er fuldstændig forrykt og seriøst kun fordi jeg var så mega nervøs. 🙂

 

 

6 kommentarer

 • Amalie

  Hej brintte
  Kan huske at du i din top model brugte embryollise creme
  Gør du stadig det, eller hvad bruger du af hudpleje?
  Du har så flot hud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • twaddle

   Det gjorde jeg ja 🙂 Men har ikke brugt den i laaang tid. Selvfølgelig vil jeg det. Jeg ligger et op i næste uge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ej, Brinette – kunne du ikke lave et indlæg omkring din deltagelse? Den første sæson i DNTM var/er simpelthen den bedste! Ville ønske, jeg kunne se episoderne om igen i hd..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • twaddle

   Det kan du tro jeg kan. Efter alle klippende, så lover jeg, at jeg laver et langt og ærligt indlæg med private billeder osv. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Seriøst !! Det det var jo den bedste sæson ever!! Og du var altså virkelig sjov, ka huske jeg grinte.. tit😛👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • twaddle

   Hahaha amen jeg dør også af grin når jeg sidder og ser det nu 🙂 haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KNASTØRT BARBIE-HÅR!?