Et lille prik med stor effekt

#welovetheshiplife

….. er muligvis en mindre overdrivelse, men stadig noget om det. Jeg vil nu hellere sige #welovetheshiplifewhenwearedone! ENDELIG 14 dage fri. Meeeen… fri og fri er endnu større overdrivelse, fordi jeg er startet på studiet igen. Så jeg er en presset dame de her dage. Heldigvis er livet med 14 dage på vandet + 1000 timer på studiet snart overstået – min sidste tørn slutter nemlig d. 9 oktober.

BTW – nogle tips, tricks, fingerregler eller bare gode råd fra fellow studerende, om hvordan du/i strukturer jeres læsning, tid og energi bedst? Så tages det imod med kyshånd! Jeg har netop downloaded Evernote…. men er ikke sikker på et venskab endnu 🙂

img_9055

Nu vil jeg gerne sige #welovetheshiplife igen, fordi se alle de lækre ting jeg har med hjem….

img_9050

Nye “dame” Happy Socks med glimmer, Malene Birger skirt og Timberland winterboots! 3 ting der i virkeligheden overhovedet ikke hører sammen, men det kan de blive nødt til! 🙂

2 kommentarer

 • Karoline

  I gymnasiet brugte jeg Evernote, og var rigtig glad for det, MEN da så jeg startede på uni, og fik den nyeste version af Office-pakken, var OneNote ENDELIG !!! med til Mac. OneNote brugte jeg i 9. klasse, da jeg havde en Windows computer, og det eneste afsavn jeg havde efter skiftet fra Windows til Mac, var legit OneNote. Det fungerer skidegodt – lidt som Evernote, men vil til enhver tid foretrække OneNote, fordi det er nemmere at figurere rundt i, og samtidig også har flere features. Kan se i din Dock, at du har den nyeste Office-pakke, så OneNote har du formentlig allerede på computeren 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • twaddle

   Ej jeg er så glad for du siger det. Jeg har nemlig onenote og nu har jeg siddet hele dagen med evernote og jeg føler den simpelthen ikke. 🙂 så jeg holder mig til Onenote. Det er nemlig meget nemmere at figurere i. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille prik med stor effekt