'Jeg har virkelig set nogle rædselsfulde poses, men...'

‘Er det ikke underligt at have en pude med sit eget billede’

Det onsdag og jeg er klar med et nyt kvarter af Topmodel! hahaha. Igen husker jeg tydeligt, hvor vild en følelse det var, at komme op i den KÆMPE lejlighed, selvom nogen åbenbart mente den ikke var stor nok. Selvfølgelig starter det ud med lidt ballade, men igen – hvad er Topmodel uden lidt drama. 🙂

 

Det er også nu vi for alvor begynder, at lære hinanden at kende – på godt og ondt. Jeg siger ikke, at jeg er perfekt, MEN seriøst hvor er vi mange sjove og anderledes mennesker derude. Tror faktisk også, at det er det der har gjort den første sæson så sjov og populær, at vi netop var så MANGE forskellige personligheder, typer og karakterer. 😉

fortsættelse følger……..

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Jeg har virkelig set nogle rædselsfulde poses, men...'