'Er det ikke underligt at have en pude med sit eget billede'

FREDERIK.IX.STUDIOS

img_3696img_3697 Jeg er overhovedet ikke den store smykkepige – og selvom man ville tro at jeg er yderst feminin, så tro om igen.

Jeg elsker alt som er råt og sexet!

Min kammerat Dennis hev derfor fat i mig, da han vidste, at jeg var på udgik efter nogle nye smykker til et større arrangement, som jeg skal deltage i.. Og tilfældigvis var en af hans gode kammerater igang med at lancere en ny eksklusiv smykkeserie! Frederik.ix.studios.

For to måneder siden begyndte jeg at gå med en halskæde jeg har fået af mit afdøde familiemedlem (der skulle være en mening og en følelse bag smykket, hvis jeg skulle bære det hver dag når jeg nu aldrig går med smykker) og til min store overraskelse tog jeg aldrig smykket af igen! Men nu er jeg NØDT til at bære noget om halsen for ikke at føle mig komplet nøgen – hvilket jeg aldrig havde troet skulle ske for mig.. haha
– Det var lidt en sidehistorie til hvorfor jeg valgte at købe mit aller første SMYKKESÆT!

Frederik.ix.studios har lavet en kollektion af UNISEX smykker, som alle kan bære – både af feminine og mere rå typer som jeg selv! Det er en kombinationen af håndplukket natursten, blandet med guld og sterling sølv! Der er noget for enhver smag – og jeg faldt hurtigt over en bestemt ring, en halskæde og et sæt ørenringe som er skabt til alt hvad jeg går med til hverdag og mit kommende arrangement !!

Gør jer selv den tjeneste at tjekke dem ud! Jeg er allerede igang med at spare op til min næste ring og halskæde.. !

Følg dem på Instagram: @Frederik.ix.studios 

Forside

img_3705img_3707

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Er det ikke underligt at have en pude med sit eget billede'