(S)HOES

Alene…. with all of my hair?

Hej jeg hedder hår og jeg elsker bare at gro på dig. Elsker at knække, når du prøver at fjerne mig, elsker mørke farver, så derfor har jeg skruet op for den mørke. Noget af det jeg elsker allermest i hele verdenen er, at puste mig op, så jeg bliver så tyk at jeg ikke kan komme ud igennem huden! Faktisk elsker jeg bare at være på tværs – vokse på kryds og tværs!

Nogle af jer, der har sådan en ven? Hvis ikke, så må i gerne få min. Problemet med indgroet hår er, at især hvis du bliver vokset, i armhuler, ben eller bikini linje, det er sådan set lige meget, er at hårene bliver finere og finere, hvilket gør det svært for dem at komme ud af huden igen. Det der så sker er, at håret jo selvfølgelig fortsætte med at vokse, men fordi det ikke kan komme ud, så vokser det bare indenunder og det skaber irritation og dermed indgroede hår. Problemet med barbering er derimod, at man fjerner det ydereste lag af huden, der gør huden tykkere faktisk og så kan håret heller ikke komme ud.

Heldigvis for mig, så har jeg den bedste sugar-Queen-waxer i verden. Hilala! Men det er ikke det eneste hun kan. Hele rummet er smurt ind i diplomer og uddannelser i alt fra negle, ansigt, krop osv. Generelt bare alt der hører kategorien beauty er hun uddannet i.

Jeg er endnu ikke blevet klogere på hvad der virker 100% i kampen mod indgroet hår, men er dog på sporet! Desværre har jeg en slem tendens til at, hvad skal man sige, misvillige holde mig selv, så jeg “glemmer” at bruge de ekstra 10 min. på at pleje min hud, and then I pay the price. Så endelig byd ind og tip mig, hvis i ved hvad der virker! Men som udgangspunkt kører jeg en skrub fra Tromborg med kiwi eller “kartoffel-handsken”! Men den aller aller aller vigtigste ingrediens, for mig i hvert fald, er Lycon! Normalt bruger jeg den her, ‘ingrown-x-it cream’ fra Lycon:

21766947_10155241236883052_1043529746_o

Ingrown-X-it cremen modvirker de indgroede hår, både ved barbering og ved voksning. Det den gør er, at den går ind og beroligere og sørger for at mindske den ubehag der kan være hos nogen, når hårene begynder at vokse ud. Derudover, så har den en effekt på ardannelse, så den fremmer helingen.

Det nederste billede her, burde være i sammenspil med Ingrown-X-it, og igen fortæller det jo også, at jeg simpelthen ikke bruger nok tid på mit problem, men det forsøger jeg kraftigt på nu. Det Ingrown-X-it Solution er i princippet det samme, men den går ind og “beskytter” og renser huden i stedet. Den skal helst sprayes på morgen og aften. Og tea-tree olien her giver fugt. Er spændt på, at se om det måske giver en endnu bedre effekt.

21767287_10155241216263052_214295115_o

Så igen, byd endelig ind og tip mig, hvis i sidder derude og har fundet kuren mod indgroede hår. 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(S)HOES