Kæmp for det du tror på, opnå det du ønsker!

Hvem er vi?

Altså, som de amatører Maria og jeg nu engang er, så har vi overhovedet ikke styr på de praktiske bloggerting, som eksempelvis en bette tekst om, hvem vi er? Så forleden sad vi og brainstormede lidt, gjorde til en video og her er så vores endelige resultat.

Alt hvad der siges, høres og tænkes om Maria og jeg er rigtigt. Vi er 2 snotforvirrede unge damer, der alligevel er blevet for gamle til at skabe en blogger, vlog, eller youtube karriere… men ved i hvad, vi har en fest med det. Og selvom, vi ikke rigtigt kan sætte ord på, hvorfor det er vi gerne vil blogge, så handler det i bund og grund bare om, at vores personligheder er for udadvendte, nysgerrige og ikke mindst for fantastiske til, at vi ikke skal dele det med gud og hver mand. Vores håb og ønske er vel egentlig i bund og grund, at lade både jer, men også os selv inspirere af hvad der er derude. Vi har et fremtids ønske om, at vi på et tidspunkt laver flere dybe og ærlige indlæg omkring ting der vedrører hverdagslivet, men også de private tanker vi tror vi render rundt med alene. Og ryster vi det sammen i en skål, så håber vi at udfaldet bliver underholdende og brugbart. 🙂

videoen er lidt lang, men se den lige og overvej hvor sjovt vi har det med det. 🙂

 

4 kommentarer

 • Nanna

  Jeg er ret vild med Marias hår. Jeg ved godt det er lidt en kliché. Men hvordan sætter du det? Det er højt på den fede måde. Plus dine opsætninger er bare så flotte. Så måske i kunne lave sådan en video?? 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twaddle

   Hej Nanna,

   Det kan du tro at jeg vil!!
   Knus Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har tænkt over, om I måske kunne afslutte jeres indlæg med hvem af jer der har skrevet det? Ved nogle af indlæggene giver det selvfølgelig sig selv, men ved nogle har jeg siddet og tænkt at jeg ikke vidste hvem af der havde skrevet det😄 Bare lige en tanke, ellers synes jeg jeres blog er super hyggelig at læse 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twaddle

   Gud det kan jeg da godt se :O Tak for the heads up. Vi må afslutte vores indlæg med navn 😀
   Glad for at du finder den hyggelig 🙂

   Kys og kram fra os begge 2 :*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæmp for det du tror på, opnå det du ønsker!