Turen mod kuren!

Det er bare os!!!

img_3899Da Brinette og jeg flyttede til København for snart 3,5 år siden, havde Brinette i forvejen været over at snuse til det københavnske liv på grund af sin tidligere modelkarrierer. Dengang var det pinefuld at undvære sin bedre halvdel – for det var hvad Brinette og jeg var!

Der var engang i Aalborg….

Brinette bestyrede café Klædeskabet, som var en blanding mellem en tøjbutik og en café – Jeg arbejde på Café Ib René Cairo, som var byens samlepunkt for mange mennesker. Vi var så inkorporeret i hinandens liv, at hvis jeg arbejdede om aftenen – hjalp Brinette mig i baren og havde jeg fri om dagen, hjalp jeg til i køkkenet på Café Klædeskabet. Vi har altid været gode til at hjælpe hinanden og det aller fedeste ved det er, at det har aldrig været en pligt! Vi hyggede os i hinandens selskab – vi var som to dråber vand og det var til tider måske en anelse klamt – hvis du spørger vores x kærester! Men var man kærester med én af os – fulgte vi begge med. (Det lyder nu som en sindsyg idé! haha)

Idag er der lidt andre “boller på suppen” som man siger.

Vi var jo nødt til at være realistiske på et tidspunkt. Og virkeligheden ramte os! Vi kunne ikke blive ved med at følge hinanden på den måde, for vi var vitterligt som et gammelt ægtepar! (Det kan vi stadig være, men med måde :D) Og det gjorde sgu egentlig ret ondt at gå igennem den fase i sit liv, for man skulle på en måde skabe sig sin egen identitet uden sin bedre halvdel og selvom mange ikke vil tro det, så har Brinette og jeg haft vores pauser fra hinanden. Vores bånd vil bare altid være så stærkt – at uanset om man prøver at brænde eller skære det over (hvilket der har været utallige forsøg på!) vil det allerhøjest få skræmmer – men vi har erfaret, at der aldrig vil været noget, som ikke kan fikses! <3

Idag færdiggøre vi hinandens sætninger (det har vi egentlig altid gjort, men det er på et helt andet plan nu!) Når Brinette ringer og fortæller mig om sine holdninger til tingene, behøver hun ofte ikke at sige et ord, for jeg vil på forhånd vide, hvad hun tænker om situationen – eller hvad hendes holdning er til dét! Det er virkelig en speciel følelse at have med et andet menneske og jeg ved, at hende og jeg vil altid have det sådan. //Har i nogensinde været så tætte med en veninde?

Nu er vi blevet lidt ældre og vi har jo besluttet os for at dele de fleste historier og holdninger med jer – for hvis der er noget vi har, så er det at have oplevet en heeeeelt masse fucked up ting gennem de sidste 10 år af vores liv! Og når vi mødes i vores dejlige by idag, København – og skal have ro og inspiration til at skrive, så mødes vi på Kaffesalonen, som er beliggende ud til pragtfulde Peblingesøen.

Se med her fra sidste gang hvor Brinette prøver at lære mig Kinesisk!

Maria

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen mod kuren!