Det er bare os!!!

‘De MØG sko’

Ja jeg besvimer i det her afsnit og det var ene og alene af den grund, at man står op i umenneskeligt lang tid, det samme sted. Og at det oveni er nye ikke-gået-til stilletter. Så ja. Nogle vil nok mene at det var opmærksomhed og det kan der da måske egentlig godt være noget om. 🙂 hahaha..

66093_161453197212728_3503672_n66093_161453200546061_637895_n

Selvom jeg ikke er en af de skarpeste på catwalken, så er min fordel at jeg holder et utroligt godt fokus. Mindes endda Uffe Buchard fik jævnført mig med Naomi Campbell, fordi hun er gået af catwalken pga. hendes ekstreme fokus. Jeg går bare, samtidig med at jeg stirre direkte ind i linsen og det gør, at jeg overhovedet ikke orienterer mig om, hvor fanden jeg går 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er bare os!!!