'De MØG sko'

Y.N.W.A

img_6983

Jeg ved ikke om det fordi sommeren er ovre, efteråret er kommet, studiet er startet og arbejdet er ved at være slut, der gør at vejrtrækningen ligeså stille bliver dyb igen. Det som om, at mange af de ting man oplever når man er på farten ikke rigtigt får sat sig, før man får tempoet ned igen. I hvert fald, så gik det pludselig op for mig i weekenden, at jeg rent faktisk mistede min onkel i sommeren og var vidne til noget jeg aldrig håber nogen skal opleve. Jeg har et rigtig godt forhold til min kusine og fætter, men aldrig været tætte, så jeg tror måske, at det der rammer mig meget ved tabet af min onkel er, at han bare minder SÅ meget om min far. Fik det der voldsomme stik i hjertet af, at det var min fars bedre halvdel, en del af min far der døde. Og det ramte mig for alvor i weekenden. Man skal virkelig huske og værne om sin familie og dem der betyder noget, fordi pludselig bliver de taget fra en, alt alt alt for tidligt. <3

I min helt ulykkelig tilstand begyndte jeg og gennemrode familie albummet, gamle billeder på computeren og så faldt jeg over en af de absolut bedste ture jeg nogensinde har været på med min far og søster. En tur til Liverpool og på Anfield. Det var en 60 års fødselsdagsgave fra min søster og jeg. Det har altid været min fars største drøm og faktisk blev sangen ‘You’ll never walk alone’ også spillet til min onkels begravelse. Det var så smukt. Så nu får oplevelsen med Liverpool en helt anden betydning, en stærkere betydning, som varmer helt enormt meget om mit hjerte. <3

Derfor har jeg igen helt amatør-agtigt siddet og lavet en lille video af vores fantastiske tur. 🙂 – jeg håber dog, at jeg en dag bliver sygt skarp til at klippe de film, men man skal jo starte et sted.

– Jeg havde været bare lige brug for, at dele min sorg og glæde med jer. I garanteret mange derude, der ved hvad det vil sige at miste og blive ramt af tanken og følelsen indimellem. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'De MØG sko'