Y.N.W.A

Unødvendig kærlighed!

img_3945img_3947

Hvad er mode egentlig? Jeg er ikke typen som skal eje alt hvad der er “rigtigt” at eje.. Mærker er en by i Rusland for mig og jeg har ofte oplevet at folk omkring mig, som eeelsker de dyre omtalte mærker, griner af min uvished omkring det! Det som der betyder noget for mig, er den følelse jeg får, når jeg har det på!

Dog kan jeg, som alle andre lide kvalitet.. Jeg har for eksempel en helt speciel svaghed for mit Calajade bælte! Det koster 1000kr – hvilket er en del penge for en bælte, men aldrig har jeg haft et bedre og sejere bælte end det! Og OMG hvor kunne jeg seriøst ikke leve uden! (Det lyder latterligt, for selvfølgelig kan jeg det!?) det fuldender et hvert outfit jeg hopper i og er altid toppen af kransekagen!

Og det er her Joan kommer ind i billedet – For hver gang jeg er hjemme hos de “gamle” (man skal passe på hvad man siger) i Aalborg, skal jeg  altid forbi Joan og hendes skønne datter, Sofie i Lille Nygade 9!!

(Følg dem på IG @joankyneb eller på deres Facebook side!)

Til min store overraskelse havde de selvfølgelig fået et hav af Calajade bælter hjem OG SÅ TIL 900kr stk! (Hvorfor er ting altid bare lidt billigere i Aalborg!? Det lyder så forkert…. Hahahaha)

Hvis man ikke har 900kr til et bælte, (hvilket er ret forståeligt!!) ejer jeg selv disse fra H&M – de er lidt mindre i størrelsen og ikke så dominerende som Calajade, men stadig super fine og så koster de kun 50kr!

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Y.N.W.A