Unødvendig kærlighed!

Scrub amok

Jeg er så heldig, at jeg på mit arbejde har adgang til en parfume afdeling der er smækfyldt med testere. Og min undskyldning er jo så, at jeg selvfølgelig er nødt til at låne testerene med ind på kabinen, for at jeg bedst kan rådgive vores gæster. Også selvom jeg ikke er i parfumeafdelingen, men vi er jo trods alt en stor afdeling.

Og med alt den feedback, råd og sygt gode spørgsmål på mit indlæg, hvor jeg snakkede om indgroede hår, så tænker jeg, at jeg simpelthen sætter en efterforskning igang på, hvilken skrub jeg oplever der virker bedst.

Jeg kan love jer, at det har været spændende. Her er et forbruger kvalificeret bud på, hvad jeg synes de kan og hvor gode de er. 🙂 Det kræver derfor en lille kort beskrivelse og stjerner fra 1-5, hvor 1 stjerne er dårlig og 5 stjerner er god!

 

img_9415

Vi starter med Tromborg kiwi-mangoen: Den har de her grove korn, som giver mig følelsen af, at den virkelig skrubber. Den dufter mega godt og det er ikke så forfærdeligt meget man skal bruge af gangen. Det er faktisk en af de ting jeg synes der er vigtige, fordi ellers så går det jo hen og bliver en formue. Derudover, så giver den en meget velduftende cremet og olieret følelse på huden efterfølgende. Det kan være en lidt ambivalent følelse af, at det både er ret lækkert, men også lidt fedtet. I hvert fald så får den 4 stjerner: ****

img_9335

Så er der gode gamle Ole Henriksen. Den her Salt Scrub er helt ny og i en ret stor udgave faktisk, hvilket kun er et mega plus. Tiltrods for at det er en saltscrub, så har den simpelthen den lækreste og blødeste konsistens. Man mærker først saltkornene, når man begynder, at cirkulere og skrubbe den ind i huden. Den har rigtig lækker og har en vedvarende blød effekt på huden, så den ikke irriterer eller bliver for fedtet. Det eneste jeg kan sige til den er, at jeg måske godt kunne savne, at kornene var en tand grovere. Men Ole han får altså alligevel 4 stjerner – ****

img_9345

Alle kender helt sikker Morrocanoil, men jeg vidste i hvert fald ikke, at de lavede andet end hårprodukter og kure, men det gør de altså. Så deres Scrub fortjener også en lille tester. Jeg synes personligt, at den er rigtig god. Kornene er hverken for fine eller for grove, og den fedtet cremet følelse er lige tilpas. Dog vil jeg tilføje et kæmpe minus, og det er, at jeg føler ikke nogen forandring. Jeg har brugt den tidligere, i en periode og der var bare ikke rigtig nogen tydelig effekt. Den var mere som en lækker shower-body-oil end den var en Scrub og det føler jeg desværre stadig. Så alt efter hvilket resultat man ønsker at opnå, så giver jeg den i hvert fald kun 2 stjerner: **

img_9337

RITUALS fik jo pludselig en opsang der ikke var til at løbe fra og det velfortjent. Deres scrub er rigtig god eller måske vil jeg hellere sige, at den er hverken god eller dårlig. Den fungerer og så dufter den sindssygt lækkert. Der findes mange varianter, men det er helt klart favoritten – den orange. Kornene er MEGA grove, det næsten lige før det er for meget og det siger meget, når jeg faktisk søger grove korn, men stadig gode. Hvis jeg skulle komme med noget, så er det, at man desværre skal bruge meget af gangen, fordi det nærmest forsvinder i huden med det samme og så kan det godt gå hen og blive en formue, når man skal/vil bruge den næsten hver dag. Det andet minus er, at den tørre meget hurtigt ud i bøtten, så er man typen der kun engang imellem bruger scrub, så er det dumme penge. Så 3 stjerner til Rituals: ***

img_9341

Nu er jeg jo ikke en haj til beauty, men jeg ved dog lidt og jeg vil sige, at L’Occitane er ikke noget jeg synes løber på mange læber og det lidt synd, fordi mange af deres produkter er egentlig skide gode. Personligt er jg kæmpe fan er deres håndcremer og body shower. Jeg er egentlig også ret tilfreds med den her, men jeg ved ikke hvad det der, den siger mig bare ikke noget. Kender i det? Jeg kan egentlig ikke rigtig udtrykke præcist hvad det er, men den er der bare ikke. Måske er det kornene der bare virker lidt ligegyldige og overfladiske eller også er det kombinationen. Jeg er ked af, at det er så dårlig en forbruger forklaring, men jeg vil lade den ligge her og sige, at i skal købe deres body shower, fod- og håndcremer, men måske droppe deres scrub. Den får 2 stjerner af mig: **

img_9334

Da jeg var yngre og startede på alt det her smukkesering med pleje, make-up og cremer, der var The body Shop et kæmpe hit. I hvert fald hele min omgangskreds og by havde jeg nær sagt, stod i Bodyshoppen næsten hver dag, men efter jeg er blevet ældre, så døde den lidt for mig. Men nu igen, ser jeg så mange bloggere, blogge om, hvor fantastisk den her serie er, også deres olier. Så jeg gået hen og blevet nysgerrig igen. Selvfølgelig kan der være “gode” aftaler indover, men det er da værd at prøve. Så det gjorde jeg og resultatet er intet mindre end fantastisk. Den er super god og den spolerede på ingen måde mit forventningsniveau. Jeg synes den opfylder det hos mig, en scrub mere eller mindre skal. 🙂 MEN men men, det eneste minus er, at kornene kunne godt være bare lige en tand grovere til mig. Så den ender på en god 3’er i stjerner: ***

img_9339

ORIGINS er jeg KÆMPE fan af. De har så mange lækre produkter, som jeg hellere end gerne vil lave et indlæg med en dag, MEN deres scrub… argh. Den er altså også sådan lidt lala. Jeg synes den er lækker nok, forstået på den måde, at man føler en hvis friskhed og renhed på huden efterfølgende, men som skrub… Altså nej. Der er den bare lidt vag. Så desværre er mine stjerner ikke på mere end 2: **

Håber i kan bruge min lille forbruger test til noget derude. Og jeg vil blive helt vildt glad, hvis der er nogen der har et bedre bud på SCRUBBEN. 🙂 Så en hurtig opsummering på det her kilometer lange indlæg er så, at vinderne uden tvivl er Tromborg og Ole Henriksen. Det kan i hvert fald varmt anbefales, at købe begge 2 eller bare en af dem. 🙂

img_9285

2 kommentarer

 • Mette

  Du må da være hudløs, med alt det scrub ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twaddle

   hahahhahahahahaha 😀 Fuldstændig ødelagt ja !!!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unødvendig kærlighed!