Scrub amok

img_4096img_4102img_4082

♥ Jeg elsker mine yoga ritualer!

Yoga er ikke for alle, men det burde det være.. dét at finde ind i sig selv idét øjeblik man sidder på måtten – bare kunsten at lære det er fantastisk.
Jeg har oplevet at gå igennem svære perioder i mit liv og jeg om nogen kan skrive under på, at bare det at komme op af sengen om morgenen kan være svært, hvis man ikke har det godt indeni.. og derfor kan jeg skrive under på, at yoga giver noget helt unikt til dit indre..!

Det er nogle gange en balancegang hvilket træningstøj man tager på – det afhænger altid af hvilken slags yoga man tager til den pågældende dag.. Jeg har fået sendt et par fuldstændige lækre tights og sports BH fra RR, som jeg er ret imponeret over! De kan både bruges til den roligere Hatha yoga eller den lidt mere krævende yoga som for eksempel Astanga yoga – alt på grund af den lækre kvalitet.. 🙂

Hvis der er nogle af jer derude, som er interesseret i at høre mere om yoga, burde i tage et kig på YOGALOVE – her kan i finde en masse inspiration fra yogier’er, masters og passionistas!

NAMASTE

//sponsoreret indlæg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scrub amok