'Jeg kunne godt tænke mig, at Astrid skulle pak' sit lort'

Flawless!???

Hvem og hvad er flawless!? INTET hvis du spørger mig.. Men hvem vil ikke gerne føle sig så tæt på, som overhovedet muligt!

“Det at se godt ud for sig selv hver dag, kan få ting inden i til at blomstre”

Jeg syntes ofte, at mange unge kvinder skal dynge sig selv til i makeup og jeg hører fra flere og flere unge mænd, at de ikke finder det tiltrækkende når vi pladrer os til – så hvorfor viser vi ikke vores naturlige skønhed frem.!?

Man kan sige, at fyrrene med 80% chance ikke får det hjertestop vi frygter når de ser os uden makeup første gang, sålænge at VI ikke ser unaturlig ud med alt det forkerte i ansigtet!

Så hvad gør man og hvor starter vi??

For det første – har du en primer? Jeg bruger min højt elskede Youngblood primer, som giver følelsen af silkehud inden påføring af foundation. (Det er en god idé, at lade den sidde i et par minutter, inden du propper andet i hovedet.!)
For det andet – Din foundation? I denne grå tid, har vi alle brug for lidt summer glow – og inden min farve fra solen er helt forsvundet, bruger jeg min Naked foundation som er lidt mørkere end hvad jeg normalt ville bruge. Uanset om jeg vælger at bruger en foundation, bruger jeg, uden undtagelse altid ESTÉE LAUDER DayWear, som jeg vitterligt ikke kan leve uden – det må være noget gud har skabt!
For det tredje – Hvad med pudderen!? Det eneste jeg altid har brugt en pudder til, er at give lidt shine, derfor er Rimmel LIGHT shimmer pudderen ganske fin og så koster den absolut ingenting..
For det fjerde – blush? Her kan jeg desværre ikke gå på kompromis, da mine kinder er blevet afhængig af Bashful plum fra CLINIQUE.
For det femte – hvad med øjenbrynene? Vi er ikke alle født med lækre buskede øjenbryn, som vi så nemt kan børste smukke med en lille gennemsigtig gel!! Så derfor har vi både brug for lidt farve og en lille farvegel – eller pind til at markere brynenes form. Man kan sagtens bruge en brun øjenskygge, hvis man ikke har et KIT til det derhjemme..
For det sjette – Mascaraen!? Her mine damer og herre, jeg har fundet frem til jordens bedste mascara!! for den er hverken for meget eller for lidt. Jeg er fan af, at man stadig ser naturlig ud – samtidig med at man får følelsen af at man har mascara på! (hvis i ved hvad jeg mener) se HER!

Sidst, men ikke mindst…… HIGHLIGHTER!! Jeg er blevet SÅ FAN af Nilens Jord highlighter creamy touch for den kan påføres når som helst – jeg fortrækker dog at påføre den efter min makeup er lagt, for at give min hud et ekstra lækkert shine, men er det en hverdagsmakeup tager jeg den gerne på inden, som i videoen.!

Jeg siger ikke, at min måde er den rigtige måde.. 🙂 men det fungere rigtig godt for mig i hverdagen – for jeg bruger helst kun 10 min på at lægge makeup!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Jeg kunne godt tænke mig, at Astrid skulle pak' sit lort'