Flawless!???

PUUUUH HA

Jeg er FULDSTÆNDIG ødelagt, smadret, udkørt i mit hovede og i min krop. 14 dage på vandet er nu overstået og ligeså snart jeg ikke snurre rundt længere, selvom jeg står med begge fødder solidt plantet på jorden, så kommer der indlæg rullende ind igen.

Dog kan jeg sige, at det eneste rigtige at gøre, når man har levet 14 dage i aircondition, arbejdet 11 timer om dagen, sovet max 6 timer om natten, jamen så er det bare smøre hele fjæset ind i Origins ansigt maske, tage et langt, bredt og velfortjent bad, fyre renseskum i hovedet fra Clinic og derefter Night serum til hele ansigtet og serum til under øjnene fra Estee Lauder. Når det er gjort, så skal der blot krydses fingre for, at man ser nogenlunde normal ud igen 🙂

img_9352img_9821img_9830

4 kommentarer

 • Amalie

  Tak for svar! Vil du måske skrive hvilke specifikke produkter du bruger til daglig hudpleje? Du har så flot hud 😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twaddle

   Jov det kan du tro! Jeg laver et indlæg en af dagene, trin for trin om hvad jeg bruger og gør 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Bruger du ikke embryollise creme længere? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Twaddle

   Nej det har jeg faktisk ikke gjort siden topmodel :O og det var egentlig mest fordi, at i mange år kunne man kun få det i Frankrig 🙁 jeg er gået hen og forelsket mig fuldstændig i Estee Lauders ansigtscremer. Der er solfaktor i og de er ikke fedtet. 🙂 de er helt perfekte!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flawless!???