Den perfekte lille røde!

Best datingapp – Let it Happn

// Sponsoreret af Happn //

22386219_10155306356903052_570411217_n

“Jeg har været single siden Maj og for en måned siden downloadede jeg Happn! Det var egentlig mest for sjovt, men da jeg sad i toget på vej ud til min frisør havde jeg den sjoveste oplevelse takket være Happn! På baronen på Hovedbanegården stod en smuk, høj fyr og ligesom man ser på film, fik vi øjenkontakt da toget kørte.. Her plejer det ellers så romantiske øjeblik at stoppe, men takket være Happn sad vi dagen efter i solen på Christianhavn og fik en kaffe.! Hvad er chancen?”

22407449_10155306357098052_1308421129_n22414587_10155306357368052_295732741_n

Efter mødet med “Happn fyren”, blev den ellers så filmatiserende oplevelse fortalt på den HELT gode måde – og inden jeg nåede at afslutte historien, havde samtlige af mine veninder uden en kæreste, downloaded Happn på deres telefoner – og tro mig, det var den SJOVESTE aften i byen..! Den rene HAPPN CRAWL!

I København er vi så mange smukke, men travle mennesker, at det indimellem kan blive en umulig jungle at figurere rundt i – samtidig med at man opgiver jagten, når ens “flere ugers” planlagte date er totalt fail. Problemet er ofte ved alt for arrangerede dates, at man får kørt sig selv så meget op – forventningerne er tårnhøje, pulsen stiger unødvendigt og det ender alligevel 9 ud af 10 gange med, at man går skuffet hjem derfra. Men hvis man nu istedet mødtes sygt random over en kaffe, en cocktail, eller whatever, med en fyr/pige man ikke kender, så falder forventningerne radikalt og istedet nyder man daten og øjeblikket – er det ikke noget, jamen så har man fået en grinern oplevelse og har modet til den næste. 🙂 Det er i hvert fald vores oplevelse og “veninde-erfaringer” med Happn-appen. Så kom igang.

Men som sagt behøver Happn ikke kun at gå op i en våd pubcrawl. Det er altid smart at være galant på sin første date, vi kvinder elsker at føle os trygge og værdsat! Og det at give komplimenter er ikke så forkert som nogle gør det til, man behøver bare ikke at fortælle os det tyve gange! Man skal bare huske aldrig at gøre en date til “for meget” og heller ikke “for lidt”.. Derfor er det en fantastisk idé at lave noget sammen – det er bedre at gå en tur istedet for at sidde stille første gang man møder hinandens.!

Og lige et par gode fif til drengene derude, om det er en spontan kaffedate eller det er kørt op til det helt store, så er det vigtigt:

1: at du er en gentleman! Kom gerne med blomster, hold døren for en, ta’ styringen (uden det bliver for Grey-agtigt) og være opmærksom.

2: styr charmekluden og daxen i håret. Der skal ikke gå for meje’ fashion og pral i den – Vi vil gerne møde dig – den selvsikre dejlige, sjove mand – ikke forretningsmanden der er ved at lukke en deal!

og ikke mindst nr. 3: Vær’ ærlig, men ikke skræm os. Med ærlig mener vi, at du skal ikke snyde os for hvem du er, vi opdager det altid før eller siden. 😉

22447107_10155306356808052_1387604604_n

unnamed-2

Så en opsummering af dette – Be yourself 🙂

Happn-appen <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte lille røde!