'Nyt look - Ny identitet'

Den perfekte lille røde!

img_4181img_4203

Hvilken rød læbestift er egentlig den rigtige!? Det er så sjovt med røde læbestifter, for man oplever ofte at én forkert neuance i den røde farve, kan få dine tænder til at syne forfærdeligt gule!

Og det kan vi ikke ha’ !!

jeg har eksperimentet lidt de sidste par år og jeg har fundet frem til mine favoritter! Nogle gange er det ikke nok for mig med læbestiften og er derfor nødt til at slutte af med en glosh for at give det ultimative plastik look! “Til tider kan kunstigt være godt” 😉

Læbestiften er fra Clinic! Og jeg kan af en eller anden mærkelig grund kun finde den her! Den har en fin mat rød farve, som er perfekt til alle de røde nuancer, vi går i møde her til efteråret! 🙂

Lipglossen er fra Dior addict serien! Og giver en helt fantastisk gloss-effekt ovenpå min Clinic læbestift! Hvis man syntes at kombinationen bliver en anelse for meget, dækker lipglossen helt fantastisk og er i sig selv vildt smuk!

//Maria

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Nyt look - Ny identitet'