PUUUUH HA

‘Nyt look – Ny identitet’

Altså når vi snakker Topmodel, så hører ‘nyt look’ sig til. Det er en klassiker i alle de topmodel programmer der er og har været. Jeg er nødt til at være ærlig og sige, at jeg var ved at skide i bukserne. Bare tanken om, at de ville klippe manken af!!!! Ej nej nej og jeg havde – uden tvivl – meldt mig ud af programmet hvis de havde givet mig en page. Heldigvis slap jeg billigt. Fik farvet mit hår og klippet mine spidser. Det var det. og resultatet var skide smukt. 🙂 Men der var andre der var utilfredse og kede af det.

4_pgm_brinettebrinette

4j3rll

Hahahahaha. Fandt det her sidste billede på nettet og man må da sige, at der er sket en forandring. Dengang plukkede jeg jo mine øjenbryn så tynde, at du næsten ikke kunne se dem. Nu vokser de så der nærmest ikke er plads til dem. Altså det er vitterligt enten eller med mig! 🙂

// Brinette.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUUUUH HA