365 planer

MOKE

img_4349Jeg var på et helt formidabelt besøg hos MOKE i Charlottenlund! Mit hår trængte til en kærlig hånd, som man siger i Nordjylland.. Hos MOKE blev jeg mødt af den sødeste pige (unge kvinde) Therese Birkshøj (@tbirkshøj på IG) og fantastiske Morten !
Therese startede med at vaske mit hår i deres Id NIOPLEX shampoo og balsam, hvorefter hun sluttede af med NIOPLEX kuren, alle tre produkter går ind og beskytter håret, reparer de ødelagte dele og giver det fugtigheds boost som håret savner i den her kedelige efterårsperiode, som vi går i møde – eller som vi allerede er trådt ind i. (Der er selvfølgelig en kæmpe undtagelse i morgen og mandag – tak for varmen, lad os håbe at det holder stik!! hahah)

Sådan en behandling som jeg fik kan varmt anbefales, hvis du som jeg lider af et sørgeligt skandinavisk hår, som skriger efter sol og varme og bare trænger til at føle sig en smule “sex and the city agtig” lækker – for det føler man seriøst når man kommer valtrende ned af gaden med et hår som bevæger sig ligesom i reklamerne! Og jeg kan fortælle at mit hår stadig har en lækker fylde efter en god nattesøvn! 😀

img_4346

Therese brugte Id Mé styling produkterne og jeg blev hurtigt overrasket over, hvor god Mé Blow Dry produktet var, da mit hår generelt ligger trist ned til mit ansigt efter en normal føn! Produktet sprøjtes i fra hovedbund til spids – det kan både sprøjtes i vådt OG tørt hår, hvilket er en kæmpe fordel hvis man ikke kan nå at hoppe i bad og fylden bare mangler!! Et anden kæmpe plus er, at det ikke får håret til at fedte!! Det problem har jeg haft med diverse andre volume produkter, så det er en ren lettelse endelig at finde noget, som ikke ødelægger en halv time under bruseren..!

Og igen, tusind tak til alle på Salonen – der var en fantastisk stemning og hvis der er noget som jeg elsker, så er det stamkunder og følelsen af at alle kender alle.. I er et godt team derinde! Hurra for TEAM MOKE 😉

img_4337

//sponsoreret

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

365 planer