Let it Happn vol. 2

RENS UD!

img_4401

Jeg er efter 1,5 år med til tider alvorlige hævelsesudbrud i ansigtet begyndt en udrensningskur og healing. Efter 14 dage på udrensning, kan dette KUN anbefales! Hele mit system i kroppen har aldrig været bedre og jeg har det også bedre psykisk. Mange mennesker har sin egen form for tankemylder – dette kan virke stressende og nogle gange få ting til at virke uoverskueligt eller uopnåeligt!

For 5 år siden kom jeg ud af et voldeligt forhold, og efter jeg er kommet over på “den anden side” har det virkelig chokeret mig, at jeg har kunnet formå at sætte mig selv i sådan en situation. Samtidig har det også været en øjenåbner for mig, for da det var mørkest begyndte jeg at finde mig selv.

Den slags tager tid og der kan stadig være udfordrende dage, men jeg vil aldrig have været foruden, for det har været med til at skabe den som jeg er i dag. Min overbevisning er, at vi lærer hver dag – måske ikke altid på den måde, som vi ønsker at lære det på, men der er altid en vej frem!

Jeg har aldrig været hos en psykolog eller opsøgt nogen andre former for hjælp andet end hos mine venner og familie – de har dog altid ment, at jeg burde have haft hjælp til at kapere de ting, som jeg har oplevet under forholdet. Det gør jeg så nu, men jeg er først lige begyndt og der er mange ting, som allerede er begyndt at falde på plads – både fra mit sidste forhold og det inden!

Efter 1 år i et voldeligt forhold, kan hele din opfattelse af verden og dig selv ændre sig merkant! Og det har faktisk næsten taget mig to forhold og yderligere 4,5 år om at finde ud af, hvem jeg egentlig er og hvor jeg skal hen i livet! Det der med at TRO PÅ SIG SELV og finde kærlighed til sig selv, er så vigtig en faktor for alle mennesker, for hvis DU ikke tror på dig selv og elsker dig selv, hvem (fanden) skal så??

Det er så ødelæggende for mange piger at opleve utroskab og svigt – det at man gør alt hvad der står i sin magt for, at gøre et andet menneske glad og tilfreds, men aldrig får det samme igen – det er dér alle ens tvivlende spørgsmål dukker op til overfladen..

Er jeg ikke god nok?”, “Er jeg ikke elskværdig?”, “Hvad er det jeg gør forkert, siden han er sammen med andre?“, “Jeg er selv ude om det!”, “Jeg kunne bare have sagt stop forlænge siden!”…

Alle disse nedladende spørgsmål kan destruerer ens selvværd og kan få en til at ændre sig merkant i et forhold til et andet menneske. Jeg har i hvert fald erfaret mig, at man hurtigt kan tage gamle følelser med over i et nyt forhold og det er specielt en af grundende til, at jeg endelig har valgt at arbejde med mig selv!

//Har i andre været igennem et healing-forløb?

Maria

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let it Happn vol. 2