RENS UD!

VEGANSK HUDPLEJESERIE! ELIXIRA

Hej igen mine dejlige Twaddlers 😀

Nu skal i fandme se løjer!! (Jeg må helst ikke bande for min far, men det blive jeg altså nødt til her!!) Jeg har fået øjnene op for Anders Blomsen som er uddannet bioanalytiker og har været i helse branchen i 4 år.

Efter Anders færdiggjorde sin uddannelse kom han ud for en slem ulykke, som medførte, at han fik øjnene op for hudpleje! Han fandt ud af hvor vigtigt det er, at hudplejeprodukter er så rene som overhovedet muligt – uden brug af skadelige tilsætningsstoffer!! Derfor tilbyder hans firma Elixira, naturlig, vegansk hud og muskelpleje til gavn for hele familiens sundhed.

c70bca43-6e05-49ec-9319-6598c55757e5 8f956c25-a3bd-4e36-93ba-beb5c931f3f5

Anders´Hair and Skin Serum by Elixira er en rensende 3 i 1 serum, designet til at erstatte de fleste hudprodukter! Serummen renser ubesværet huden for urenheder og makeup. Den er rig på E-vitamin fra arganolie, og har antiseptiske egentskaber fra de rensende æteriske olier. Den koncentrerede formel renser, reparerer, og nærer huden og efterlader den forfrisket, sund og blød. Man kan bruge Hair&Skin serummen i hovedbunden, på huden og neglene. Den lille flaske er perfekt til at have med i tasken!

af66cb3a-6b82-40f7-b2cc-04b6cb8e7592

Copenhagen Wonder by Elixira er en regenererende creme bygget på viden indenfor den indiske-, ayurvediske-, arabiske- og kinesiske verden, sammenkoblet med den moderne scandinaviske innovation. Cremen er 100% naturlig og et vegansk produkt. Copenhagen Wonder facial&body creme er fremstillet af aloe vera, gurkemeje, sort-kommen, rosenvand, gulerødder, shea smør og andre sunde olier. Derudover indeholder cremen æteriske olier til både god duft og som virker antibakterielt. Copenhagen wonder har absolut ingen skadelige konserveringsmidler eller kunstige dufte, desuden indeholder cremen ingen parabener, alkohol eller andre skadelige additiver.

8b7c2055-a352-4e80-8f0e-6329438e1c24

Muscle Heat varmecreme by Elixira indeholder Kamfer, Arnica og Ingefær og er velegnet til brug før træning. MuscleHeat varmecreme øger blodcirkulationen, fremmer væskestrømning i vævsvæsken som sørger for at varme musklen op. Cremen indeholder desuden æteriske olier og fungerer derfor også som et antibakterielt middel. Formålet med at bruge varmecreme er at mindske skader. Cremen er 100% naturlig og et vegansk produkt.

1523f661-987c-47aa-a741-188ae5a86dae

Cool & Soothe kølecreme fra Elixira giver effektivt en smertestillende og antiinflammatorisk virkning. Den kan anvendes som føstehjælp ved akutte skader, såvel som ved brud, kroniske smerter, muskelspændinger, overanstrengelser, gigtsmerter mv. eller efter en hård træning! De æteriske olier som er anvendt i cremen, stimulerer det lokale stofskifte og hæmmer blodcirkulationen til området – medfører mindre muskel-smerter og en hurtigere helingsprocess. Cool & Soothe by Elixira kan kombineres med Muscle heat by Elixira for en optimal træning.

Så hvis i er til veganske og 100 procent naturlige produkter som jeg, så giv Elixira.dk et besøg!

//Sponsoreret

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RENS UD!