VEGANSK HUDPLEJESERIE! ELIXIRA

Nala-crush

Jeg har været helt væk! Begravet i en eksamen, som jeg har helt ondt i maven over, overhovedet at nævne. Kender i følelsen af, at i ikke dur til en skid. At ALT hvad i gør jeres liv kan i ikke finde ud af, og i ved seriøst ikke hvad der skal blive af jer?

Gud, hvor jeg savner min søster min søster, når jeg har det sådan her <3 img_5171

Men hvis svaret er ja, så er det den nøjagtig samme følelse jeg sidder inde med lige pt. Jeg føler lidt det sidste år af mit liv, plus-minus, har handlet om, at starte på uni, fået selvtillidsbank der, bank på kontoen, fordi man er studerende, så man vælger at arbejde mere end man studerer, så man får også bank af veninderne for, at man ALDRIG har tid. Bank af kæresten, fordi man heller aldrig har tid der og når man endelig er hjemme, så er man mere i et forhold med HBO og netflix end med ham/hende. Altså… Jeg overdriver også lidt nu, men ramte seriøst muren igår, fordi min opgave af så dårlig og bare tanken om resultatet vrider i alle mine indvolde. Jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal strukturere mit liv?

Jer studerende, hvordan gør i? nogen fif? does and donts?

Nå, det var lidt et opkast fra min side, fordi det jeg egentlig ville var at prale lidt. Selvom den totalt falder til jorden nu… Uanset, så har jeg fået mig en jakke, som giver mig selvtillid. Haha. Klassisker, at man tror at det giver selvtillid ved at købe sig til den! (den ignorere vi bare).
Her er den – endnu et lille Malene Birger vidunder. Det fleste af mine veninder synes den er møg grim, men jeg er altså helt solgt. Og den er varm! 🙂

img_9904img_9906

Hvad synes i? At den er grim, som mine veninder synes? Eller er der et crush, ligesom mit? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGANSK HUDPLEJESERIE! ELIXIRA