Lidt selvforkælelse & damage-control

BROWS

9c64177f-73cd-4d62-bacb-d18912884a62When your brows turnes up side down.

Jeg har siden jeg var heeeelt lille byttet alt mit legetøj og diverse bamser for min tvillingesøsters makeup. Jeg var besat af smukke læber og øjenbryn og har siden da altid været besat af, at få ting til at se “perfekte ud”. Hvad er perfekt..? Det kan diskuteres, men mange gange kan små justeringer gøre en kæmpe forskel!

Jeg har lagt mærke til, at nogle piger har med at plukke og klippe sine bryn helt forfærdeligt til – jeg gjorde samme fejl som teenager – nemlig at skamplukke mine bryn og aldrig rigtig få dem tilbage på rette køl.. Nu er det “heldigvis” nogle år siden at jeg var teenager og jeg har været så heldig at få det meste af mine bryn tilbage, men det er bare aldrig blevet helt GODT NOK!

Derfor har jeg valgt at få fortaget en microblading treatment, som er en permanent makeup på mine øjenbryn – og det her her Louise kommer ind i billedet!

Louise Busted er færdiguddannet permanent makeupartist og laver de vildeste BROWS forvandlinger! Louise kommer i det nye år mod KBH for at hjælpe en masse andre med samme problem som jeg selv. Men indtil videre skaber hun mirakler i Thisted, som er baseret i Nordjylland. ( Heldigt at min familie bor i Aalborg 😉 )

Louise Busted er uddannet af Majken villefrance fra Nouveauart, som er en af de bedste i landet til permanent makeup.

Permanent makeup er en procedure, hvor man placere pigment i det øverste af det dermale hudlag. Eftersom, at det er så overfladisk, vil pigmenterne med tiden falme, og man skal være indstillet på en årlig opfriskning, alt efter hudtype og livsstil.

Prisen på bryn er: 3200,-
Prisen på årlig opfriskning er: 1000,-

Louises arbejde kan ses på Instagram: @Louisebusted

9f136f21-232b-415a-89e0-9e7f56978ab3

//Sponsoreret

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt selvforkælelse & damage-control