Beauty Cliniic - Shokhan Hilala

Certina since 1888

Jeg har ALDRIG været en “ur-pige”. Jeg har prøvet adskillige gange, men det som om, at det aldrig rigtigt er faldet mig naturligt… indtil nu! Jeg har fundet et ur – jeg elsker!

skaermbillede-2017-10-30-kl-19-29-41

Certina er fra 1888, hvor brødrende Kurth startede deres egen ur-produktion i en by i Schweitz og var oprindeligt mere et sportsur. Efterfølgende er det jo blevet til meget mere end det. Men kvaliteten er oprindeligt lavet til sportsudøver og er samtidig også et medlem af Swatch group. Materialet i Certina ure varierer, men mit er rustfrit stål og selvfølgelig med safirglas, hvilket betyder, at der ikke kan komme en ris i den. 🙂 optur!

img_0830-2

Jeg elsker personligt kombinationen af guld og sølv. Synes det giver smykker lidt mere kant og føler mig ikke så “udsmykket” når der sker en blanding. 🙂 Nogle vil nok mene det omvendte, men det giver lidt mere ro for mit vedkommende, at kigge på det. Især fordi jeg ikke benytter mig så forfærdeligt meget af smykker generelt.

img_2397-3

I sommers fik jeg det her Trollbeads armbånd, som jeg seriøst ikke har gået med, fordi alene ser det bare så akavet ud. Men nu kan jeg endelig sætte pris på det sammen med mit Certina. 🙂

(ringfingeren: Pandora – langfingeren: “prinsessering” i hvidguld med en diamant) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty Cliniic - Shokhan Hilala