Certina since 1888

‘Som en ekstra bonus, får du lov…’

Det her er lige afslutningen fra sidst, hvor man ser hvem der røg ud 😉

Det her var en GOD dag. Selvfølgelig fordi jeg ENDELIG vandt en udfordring. Men også fordi mødet med Hyppe var sjovt – herlig mand. Desværre sker der også det med konkurrencerne nu, at man skal eller kan dele. Forestil jer, hvor mange piger vi stadig er tilbage og man er rigtig gode veninder med nogle af dem, på hver sin måde. Det skaber splid og det gjorde det desværre her i mit tilfælde. 🙁 Heldigvis kom vi hurtigt over det, men det var bestemt ikke nogen bonus, når man stod i den situation.

Uanset, så var det en konge dag og jeg havde en fest. ja, det var kæmpe grænseoverskridende, at stå i det vindue, men da jeg kom der ud, så synes jeg fanme det var sjovt og stå og drille og flirte med de fremmede forbipasserende 😀

76796_467469579015_658529015_5889092_4377549_n

Det der også var med Caroline og jeg var, at vi delte seng fra dag og lynhurtigt blev det et søsterforhold. Jeg følte ærligt derinde, at hun var min lillesøster. Jeg så ikke nogen konkurrence med hende, fordi hvis hun vandt ville jeg blive ligeså glad. Og derfor valgte jeg også hende den dag, frem for Emma, som jeg egentlig hang mest ud med derinde og snakkede mest med 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Certina since 1888