Jeg skal ud og opleve verden - kan jeg mærke

Den lille hvide

Jeg er blevet helt tosset med hvide t-shirts. Et eller andet sted er det jo liiiidt et mærkeligt tidspunkt, at begynde på det – vejret taget i betragtning. Men jeg er altså tosset med den. Især det her look:

img_046423314141_10155373606263052_746718227_o

… er jeg blevet helt vild med! Det øverste billede er t-shirten fra FØTEX – oh yes! Kjolen er fra Other stories og jakken Malene Birger og skoene er Tommy Hilfiger. Og det nederste her er en Tiger of Sweden t-shirt. Kjolen er også fra Tiger of Sweden og skoene er købt i Vintage (mærke ukendt). Umiddelbart ses der jo ingen forskel, men tættere på kan man godt se en kvalitets forskel. Ikke desto mindre fungere de begge lige godt. 🙂

Jeg har fundet nogle favoritter her:

1/ Other stories , 2/ Selected Femme, 3/Vero Moda, 4/By Malene Birger, 5/Filippa K og 6/Tiger of Sweden 

Her kan man måske bedre fornemme/se Føtex t-shirten. Den er altså ganske udemærket og jeg tror jeg ga’ 40 kr. for den. 🙂

img_0128-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal ud og opleve verden - kan jeg mærke