STÅ STEDER

ÅRETS ARRANGEMENT!

//Reklame for KöD x DIGNITY//

Altså for sådan et par jyder som os, så var det fuldstændig overvældende det der skete i onsdags! Sikke et arrangement og hvor er vi glade for overhovedet at være inviteret – det var nemlig Bloggersdelights årlige Netværksmiddag! og selvom vi ikke var med sidste år, kunne vi ikke forstille os, at det havde været vildere end det her, som fandt sted på Kosmopol. 🙂

img_4591img_0158img_9222img_0167img_4609img_3290img_0238img_0218img_5195

Nu er det typisk os, at vi ikke får taget billeder af hver en sten, men de her billeder siger mere end tusind ord! Og uanset hvad – HVEM ELSLER IKKE GRATIS GOODIEBAGS OG BANKO!?

Først de her velkomstdrinks! WOW. Og det smagte…. fantastisk. Maden fra Köd, OVERDÅIGT! Forret, hovedret og ikke mindst desserten – der var ingen af os som kunne blive enige om hvad der smagte bedst – selvom Maria var helt oppe at køre over den koldrøgede laks til forretten.. Haha! Den snakkede hun længe om!!

Men da de diskede op med en omgang Banko var der ikke andet end snak om hvordan vi stratetisk skulle vinde præmier til hele bordet!! Der var nemlig sidegevinster!!!

Og seriøst hvor er det grineren at spille banko – det er næsten det samme rush som i pakkespil! I ved – der hvor man råber “KAST NU TERNINGEN FORHELVEDE!!” – sådan er det lidt i banko med tallene..! Vi vandt aldrig en skid ved bordet, men vi havde en fest over banko-begejstringen og den goodiebag vi allerede havde fået..!

Bedst som vi alle troede, at aftenen havde nået sit højdepunkt, blev vi overrasket med en “hemmelig” gæsteoptræden fra Universel Music!!

Josefine Moody !!

Hun var alt for vild og vi fløj bogstaveligtalt op af stolene! Eller det gjorde Maria og jeg i hvert fald – og det er i sådan en situation, at vi altid finder ud af hvilket kædereaktion vi har på mennesker!? For pludseligt stod halvdelen af salen op og hjuplede over Josefine og vi sluttede selvfølgelig af med den “kendte”….

“EKSTRA NUMMER, EKSTRA NUMMER!!”

Da festen på Kosmopol sluttede, fortsatte den på Dandy’s. En festlig aften, der aldrig sluttede – heldigvis 🙂

Men nu til det lidt mere alvorlige… KöD har her i November måned fokus på, at støtte op om kampen mod tortur og hjælpe de overlevende til et bedre liv. Det gør de i samarbejde med DIGNITY. Köd gør nemlig alt for, at samle penge ind til den her organisation. Et af initiativerne er deres specielle DIGNITY cocktail, hvor Köd donere både vareforbruget og den fulde pris for cocktailen til DIGNITY. Derudover, kan man også støtte mere direkte og personligt gennem deres hjemmeside: Köd – DIGNITY .

skaermbillede-2017-11-10-kl-10-08-50

Det her er også personligt for os, fordi en af vores kammeraters far er overlevende fra tortur. Jeg glemmer aldrig hans historie og de konsekvenser det har haft for ham og hans familie. Havde det ikke været for organisationer som DIGNITY, havde han aldrig haft muligheden for at få den dejlige familie han har i dag. Hans historie er en inspiration og en påmindelse om, hvor vigtigt det er, at vi hjælper der hvor vi kan. Håber i vil være med til, at hjælpe KöD og det her fantastiske initiativ.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STÅ STEDER