'Jeg kan ikke samle mine ben'

STÅ STEDER

Det fredag – og for nogen betyder det weekend til at slappe af, tid til hovedrengøring, en tur hjem til de gamle, ud og ose eller simpelthen bare tiden til sig selv og evt. en bog!

Lige pt. er weekenderne lidt stramme for mig og derfor NYDER jeg, når tiden er der til et break, at læse en bog eller endnu bedre, høre den på lydbånd. Jeg er blevet en flittig bruger af mofibo, fordi de har både spændende krimier, selvbiografier, som jeg er en sucker for, men også studierelaterede bøger, som kun er et kæmpe plus for mig! I øjeblikket lytter jeg til Svend Brinkmanns bog, STÅ STEDER, som både er vanvittigt spændende generelt, men også genial i forhold til mit studie og min næste eksamen.

img_0143

Noget helt andet, jeg ELSKER at bruge mine weekender på, det er at OSE! Normalt må jeg indrømme, at når der shoppes, så foregår det på nettet. MEN, der er heller ikke noget bedre end en overskuds lørdag, hvor man går København tyndt og finder alle de skjulte skatte og når jeg siger skjulte skatte, så mener jeg Vintage og Secondhand butikkerne. Jeg elsker det. Det her er nogle af mine yndlings secondhands i København, men specielt en af dem er favoritten.

img_0151img_0152

De to første her findes begge på Østerbro. Jeg kommer desværre ikke på Østerbro så tit, så derfor følger jeg rigtig meget med på instagram, hvis der nu dukker noget op, jeg simpelthen ikke kan leve uden. 🙂

img_0153

Nu bor jeg jo selv på Frederiksberg og elsker en cykeltur ned gennem Gammel Kongevej. Og den her er SÅ hyggelig og hun har ALTID et eller andet lækkert til min gaderobe.

img_0154

Som antal følgere lidt indikerer, så kender vi næsten allesammen LULU’s secondhand. Den er fin og den ligger jo også perfekt kan man sige. 🙂 Desværre oplever jeg ofte, at jeg simpelthen ikke har råd til de lækre varer hun får ind med min S.U. 🙂

img_0213

NU til min YNDLINGS!!!! Second Wardrobe By Martine!!!! Den ligger på Egegade på Nørrebro, som nærmest er lige på Elmegade. Og hvem ELSKER ikke Elmegade?! Det der er nice ved Second Wardrobe er, at der er noget for enhver. Der er både i den helt dyre ende, men også i den mere affordable ende! Ta’ lige og gå ind og følg den på jeres instagram. Er 100rrr på, at i kommer til at elske den ligeså meget som mig 🙂

Hvad bruger i jeres weekender på? 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Jeg kan ikke samle mine ben'